social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ ο Μικρασιατικός Αστέρας, 1-2 τον Άγιαξ Ταύρου

Στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ ο Μικρασιατικός Αστέρας, 1-2 τον Άγιαξ Ταύρου

Πραγματοποιώντας μεστη εμφάνιση στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του ο Μικρασιατικος Αστέρας επικράτησε στο δεύτερο ημιτελικό 1-2 του Άγιαξ Ταυρου και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι χάρη σε τέρμα του Σταματη Σαπαλιδη στο 21 μετά από πάσα του Βουγιουκλιδη πήραν αυτό που ήθελαν από το α' μέρος πηγαίνοντας στην ανάπαυλα με το 0-1 υπέρ τους. 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έκαναν δυο τα τέρματα τους (47') πάλι με τον Σαπαλίδη ο οποίος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 0-2 αξιοποιώντας τη σέντρα του Κακού.

Στο 60 ο Γιώργος Σεχου με σουτ μετά από φάουλ και σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα μείωσε σε 1-2, με τον Κακό στο 72' να έχει δοκάρι σε σουτ.

Στο 89' αποβλήθηκε ο Στρέφι για χτύπημα σε αντίπαλο.

Διαιτητής ήταν ο Στεργιώτης. 
ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής) Γεωργίου, Μαυροβουνιώτης, Καβαλλάρης, Μαρούσης, Σέχου Γ. (76' Ζυγοκωστας), Παπαευθυμίου, Καλαμάτας (76' Στρεφι), Τρακόσης, Σέχου Σ ( 85 Μαντζιουτας), Στατήρης (55' Δροσης) Μπαρμπαλιάς (55' Αναστασοπουλος).

ΜΙΚΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Μιχελής, Κωνσταντινίδης, Έσλερ, Κουτσογκίλας Ε., Μαραγκουδάκης, Τζέλη (85' Χρυσανθοπουλος) Κακός (76' Σμυρνακης), Σάμιος, Σαπαλίδης (76' Ζελο), Ραχίμ (64 Ψαραδελης) Βουγιουκλίδης (85 Παπούλιας)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35