social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κακός... δαίμονας για τον ΓΣ Καισαριανής ο ΑΟ Καλαμακίου (0-0)

Κακός... δαίμονας για τον ΓΣ Καισαριανής ο ΑΟ Καλαμακίου (0-0)

Το ματς με τον ΑΟ Καλαμακίου είχε χαρακτήρα "τελικού" για τον ΓΣ Καισαριανής, όμως οι κιτρινόμαυροι φαίνεται ότι είχαν πολύ περισσότερο άγχος απ' ότι απαιτούσε το σημερινό ματς μένοντας για δεύτερη φορά φέτος στο πρωτάθλημα στο 0-0 με την ίδια ομάδα.

Μάλιστα αν αναλογιστεί κανείς ότι το Καλαμάκι έχει συγκεντρώσει μόλις δυο βαθμούς στα ματς με τον ΓΣ Καισαριανής, τότε αποδεικνύεται ότι το συκγρότημα του Γιάννη Καραινδρου είναι ο κακός... δαίμονας για τους Καισαριανιώτες.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους αφού στο 23' κέρδισαν πέναλτι με τον Κασάπη και παράλληλα την αποβολή του Αναγνώστου.

Την εσχατη των ποινών ανέλαβε ο "παθών" όμως ο Τουρναβίτης μάντεψε σωστά και απέκρουσε. 

Στη συνέχεια οι κιτρινόμαυροι είχαν τις ευκαιρίες για να ξεκλειδώσουν την άμυνα του ΑΟ Καλαμακίου όμως δεν το κατάφεραν έχοντας και δοκάρι στο 88' σε κεφαλιά του Σβίγγου μετά από πάσα του Νίκου. 

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραϊνδρος) Τουρναβίτης, Τσατσούλης (34' Λεϊσος), Ζαχαρίου (58' Ελευθεριάδης), Αναγνώστου, Αθανασίου, Παυλίδης, ΓΙανναράκος (71' Γαραμάς), Λάιος, Κάλλος (58' Ρήγας), Σαραντινος (58' Αμπντουραχμανι), Σιδερας.

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Ανδρέας Μηλιάς) Ηρακλής, Σκόρδος (46' Καλαντζής), Καριτζαϊδης (82' Πεμάι), Γιαννουλάκης, Σούρκο, Σβίγγος, Νίκου, Αναστασίου, Γεωργιου, Μιράκα, Κασάπης (76' Μαρίνης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35