social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζωντανός ο Χαραυγιακός, 2-0 τη Νέα Ιωνία και πάει στην Καισαριανή να παίξει τα ρέστα του!

Ζωντανός ο Χαραυγιακός, 2-0 τη Νέα Ιωνία και πάει στην Καισαριανή να παίξει τα ρέστα του!

Τεράστιας σημασίας νίκη για τον Χαραυγιακό που δείχνει διατεθειμένος να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να πάει στα μπαράζ κατάταξης ώστε να διεκδικήσει τη σωτηρία του στην Α' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα της Ηλιούπολης επικράτησε στον πρόωρο τελικό με 2-0 της Νέας Ιωνίας και πάει την επόμενη εβδομάδα στην Καισαριανή για να παίξει όλη του τη χρονιά απέναντι στον ΓΣ καθώς με νίκη πλησιάζει στο -1, έχοντας την τελευταία αγωνιστική να αντιμετωπίσει τον αδιάφορο Ολυμπιακό Λιοσίων, ενώ ο ΓΣ Καισαριανής θα ταξιδέψει στο Χαϊδαρι για να αντιμετωπίσει την ομώνυμή ομάδα.

Στο 12' ο Χρήστου με κεφαλιά έκανε το 1-0 μετά τη σέντρα του Κοζάκη, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 20' να πετυχαίνει το 2-0. 

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Αλβέρτος Παπαδάκης) Σταματόπουλος, Κοζάκης, Παραπονιάρης, Αναστασόπουλος, Ξενάκης (80' Ανεβλαβής) Τουγουντζόγλου, Ρεσούλι (57' Μαχαιρίδης), Νομικός, Χρήστου (46 Τσαπούρας), Πασά, Τσαβαλιάς (75' Ρεβενας).

ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Δημήτρης Κοσμάς) Λευκόπουλος, Χρονόπουλος (54' Χαραλαμπόπουλος), Καραμάνος, Μπάστας, Πετράς, Κούντου, Αγγελής (70' Μουρατάι), Τσαϊνης, Παπανδρέου, Αντωνόπουλος, Τζαμάι. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35