social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επτάστερος ο Ηλυσιακός πριν το ματς της χρονιάς, (7-0 την Ελπίδα)

Επτάστερος ο Ηλυσιακός πριν το ματς της χρονιάς, (7-0 την Ελπίδα)

 Φωτιές σε ακόμη ένα ματς πετούσε ο Ηλυσιακός που επικράτησε με 7-0 της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων και πλέον καλείται να απολαύσει το ρεπό του την προσεχή αγωνιστική για να πάει στο ματς της τελευταίας αγωνσιτικής με τον Χολαργό προκειμένου να αποφύγει την ήττα και να κατακτήσει το πρωτάθλημα, εφόσον βέβαια οι κυανολευκοι κερδίσουν στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων την επόμενη αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και έφτασαν δίκαια στη νίκη ενώ θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα τέρματα.

Στο 11 ο Παρασκευόπουλος έκανε το 1-0, με τον Τσέργα στο 31' να πετυχαίνει το 2-0. Στο 36' με πέναλτι και στο 40' με σουτ ο Λέκκας έκανε το 4-0, με τον Μαρίνου στο 44', τον Μαρίνου στο 71' και τον Κασσιανό στο 73' να διαμορφώνουν το τελικό 7-0.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης) Τόλα, Τσαραούσης, Παρασκευόπουλος (57' Σταματάκης), Κούτρας, Κάρδαρης, Ταχιράι (52' Τσουρέας), Κασσιανός, Τσέργας (52' Σαρρηασλάνογλου), Ανχελ, Μαρινου (52' Γαλημίτης), Λέκκας (52' Σινομάτι).

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Δήμος Τσιμηλιωτής) Νικολίτσας, Παππάς, Γιαμαρέλος (46' Κασνέτσι), Κάβουρας, Σπυρόπουλος (52' Φρόκου), Κουνάδης, Ροκανάς, Λυμπερόπουλος, Ξενουνλάρι (52' Μάρκου), Πάσχος (66' Παπαϊωάννου), Ντάλλας (64' Τσιτος)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35