social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το έσωσε... στο τέλος η Ανθούπολη, 2-2 με τον Άγιαξ Ταύρου (2-2)

Το έσωσε... στο τέλος η Ανθούπολη, 2-2 με τον Άγιαξ Ταύρου (2-2)

Σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού πήρε η Ανθούπολη που ισοφάρισε στο 90+6' τον Άγιαξ Ταύρου και έμεινε στο 2-2 για την 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Στο 49' ο Αρβανίτης έκανε με σουτ το 1-0, με τον Σέρχιο Σέχου στο 67' να ισοφαρίζει με κεφαλιά σε 1-1. Στο 78' ο Αναστασόπουλος έκανε το 1-2, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την ισοφάριση η οποία ήρθε με πλασέ του Πανίδη στο 90+6'.

Εφόσον η Ανθούπολη στα δυο τελευταία ματς με Σούρμενα (Εκτός) και Αγία Ελεούσα (εντός) πάρει δυο βαθμούς τότε θα αγωνιστεί στα μπαράζ κατάταξης και θα στείλει τον Άτταλο στην Β' κατηγορία, ο οποίος έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστικη και την προσεχή εβδομαδα αντιμετωπίζει τον αδιάφορο Άγιο Θωμά.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ Τσιώσης, Κακιώρης, Χάιδας, Πάσσαρης, Δόριζας, Πανίδης, Ρεστζοβ, Αρβανίτης (65' Ηλιόπουλος), Καλογερής (86 Στρειδης) Κυριαζής (90+5' Μαρκάκης), Ξυνογαλάς (86' Ρουτσης).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής) Γιαννούτσος, Χασιώτης, Καβαλλάρης, Μαρούσης, Σέχου Γ. (59' Αναστασόπουλος), Παπαευθυμίου, Καλαμάτας (90+6' Μπαρμπαλιάς), Δρόσης, Σέχου Σ., Μαυροβουνιώτης, Στατήρης (86' Κωτσοβος).


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35