social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παράταση στην αγωνία τα Μελίσσια που πέρασαν από το Περιστέρι

Παράταση στην αγωνία τα Μελίσσια που πέρασαν από το Περιστέρι

Σημαντική νίκη που τα διατηρεί ζωντανά στνη προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή των μπαράζ σωτηρίας πήραν τα Μελίσσια που επικράτησαν με 0-1 του Περιστερίου στο γήπεδο του Ηφαίστου.

Στο 3' έγινε το 0-1 για την ομάδα των βορείων προαστίων. Συγκεκριμένα, ο Γαντζούλας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γαλανόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 11' ο Γλογοβίτης βρέθηκε απέναντι από τον Φανουργιάκη όμως το πλασέ του ικανότατου μεσοαμυντικού σταμάτησε πάνω στον τερματοφύλακα του Ομίλου. Στο 17' ο Γεωργακόπουλος σούταρε άουτ, ενώ στο 19' ο Καυκιάς μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Κατσίκη. Στο 26' οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων πρόλαβαν τον Αιμίλιο Ζαφειράτο που ήταν έτοιμος να σουτάρει. 

Στην επανάληψη τα Μελίσσια με σωστή διαχείριση πήραν αυτό που ήθελαν και πλέον κοιτάζουν τον τελικό με τον Άρη Καλαμακίου.

Πλέον οι πράσινοι για να σωθούν χρειάζονται νίκη την τελευταία αγωνιστική χωρίς να εξαρτώνται από τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Άρη Καλαμακίου, τον Αθηναϊκό και τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης στα μπαράζ συμμετέχει ο Αθηναϊκός.

Σε περίπτωση που στο τελευταίο ματς υπάρξη νικητής ανάμεσα στον Αθηναϊκό και τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης και η αναμέτρηση των Μελισσίων με τον Άρη Καλαμακίου λήξει ισόπαλη, τότε τα Μελίσισα και ο Άρης κερδίζουν την παραμονή.

Σε περιπτωση που ηττηθεί και ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης και τα Μελίσσια την τελευταία αγωνιστική, τότε την παραμονή πανηγυρίζουν οι πράσινοι. 

Εφοσον χάσει τώρα και ο Αθηναϊκός και τα Μελίσσια την τελευταία αγωνιστική, τότε θα αναμετρηθούν σε μεταξύ τους μπαράζ για να δούμε ποιος θα παραμείνει στην κατηγορία. 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σάσσαλος) Φανουργιάκης (84' Μπαλασκας), Στασινόπουλος, Μπούζας Ι., Διονυσόπουλος, Τρόκα, Κούτρης (73' Τατιογλου) Ζαφειράτος Αιμ., Δημητρίου, Κατσίκης (73' Ματσούκας), Παππάς, Γεωργακόπουλος.

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Γιώργος Καρατζάς) Καυκιάς, Καραμπίνης, Τιμολέων, Γαλανόπουλος, Χοτζάι, Τούντας, Γλογοβίτης (84' Χαμουρίδης), Νικολι (77' Μαρανος),  Χατζής, Γαντζούλας (68' Κασβικης), Παπαχρήστος (84' Κρητικός).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35