social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμός που παρατείνει την αγωνία για τον Άρη Καλαμακιου (0-0) κόντρα στους Τράχωνες

Βαθμός που παρατείνει την αγωνία για τον Άρη Καλαμακιου (0-0) κόντρα στους Τράχωνες

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς του Άρη Καλαμακίου με τους Τράχωνες, αποτέλεσμα ασφαλώς που δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση τους νεοφώτιστους καθώς θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να διεκδικήσουν την απευθείας παραμονή στην Α ΕΠΣΑ και να αποφύγουν τους αγώνες μπαράζ.

Όσον αφορά το ματς ο Άρης Καλαμακίου έδειξε μεγάλη θέληση για τη νίκη έχοντας μεγαλύτερο κίνητρο από τους Τράχωνες, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι σε μια ομάδα που έδωσε ευκαιρία και σε νέα παιδιά έχοντας καλή εικόνα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης Καλαμακίου εάν ισοβαθμίσει την τελευταία αγωνιστική με τον Αθηναϊκό θα διεκδικήσουν οι δυο ομάδες την -απευθείας- παραμονή στην Α' ΕΠΣΑ σε μεταξύ τους μπαράζ, ενώ το μοναδικό μειονέκτημα των νεοφώτιστων είναι εάν ισοβαθμίσουν με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης αφού η ομάδα των βορείων προαστίων υπερτερεί. Σε περίπτωση τετραπλής ισοβαθμίς ο Άρης Καλαμακίου παραμένει στην κατηγορία και υποβιβάζεται ο Αθηναϊκός. 

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Λυκερίδης) Λώλος, Οικονόμου (86' Λιοτσάκης), Σπανός, Διαμαντόπουλος, Κακούτης, Βασιλειάδης (46' Μιχαλακόπουλος), Τζήμας (86' Νούλας), Σουρβίνος (78' Αλί), Ελευθεριάδης, Τζάης (64' Γιούσεφ), Προμπονάς.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Ευαγγέλου, Μερετσόλιας, Καραμπάτσης, Στεφανής, Γιατράς, Πρόι, Τσιουρής (54' Καραγιάννης) Κούτρας, Πλούμης (88' Χριστακόπουλος), Δημογιάννης, Φωστέρης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35