social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ξεμπέρδεψε» η Ελευθερούπολη με φοβερό Παντελαίο (6-2 τον Παράδεισο)

«Ξεμπέρδεψε» η Ελευθερούπολη με φοβερό Παντελαίο (6-2 τον Παράδεισο)

Τέλος στην αγωνία έβαλε σήμερα (18/3) το απόγευμα η Ελευθερούπολη, καθώς επιβλήθηκε με το εμφατικό 6-2 του Παράδεισου, αποσπάστηκε κατά έξι βαθμούς από τον αντίπαλό της στην κατάταξη του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ και εξασφάλιση την αποφυγή της θέσης που θα οδηγήσει στα μπαράζ.

Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Νίκος Παντελαίος, ο οποίος σημείωσε τα πέντε από τα έξι γκολ της ομάδας τους. Από την άλλη, οι Αμαρουσιώτες πάλεψαν το παιχνίδι με αξιώσεις, όμως από κάποιο σημείο κι έπειτα κατέρρευσαν, ελλείψει και επιλογών μετά τις τρεις αποβολές στο ματς της περασμένης εβδομάδας με την Κορωνίδα. Έτσι, δύσκολα θα αποφύγουν τη δέκατη θέση, που θα οδηγήσει σε μπαράζ.

Μόλις στο 17ο λεπτό ο Παντελαίος άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ (1-0), ενώ στο 30' διπλασίασε προσωπικά τέρματα και εκείνα της ομάδας του για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο ματς στο 39' χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Κ. Πετόκου και εκτέλεσε εύστοχα ο Λεφάκης (2-1), με τον πρώτο να σκοράρει με προσωπική ενέργεια και σουτ στο 50', φέρνοντας το ματς στα ίσια (2-2)!

Κάπου εκεί ανέλαβε δράση πάλι ο Παντελαίος, ο οποίος αξιοποίησε σέντρα του Χαματάι και με κοντινό πλασέ σημείωσε το 3-2. Στο 70' ο 19χρονος επιθετικός βρήκε δίχτυα με πλασέ από γύρισμα του Χατζή για το 4-2 και τρία λεπτά μετά (73') ο Χατζής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-2 με σουτ έπειτα από ασίστ του Ψυλλάκη. Το τελικό 6-2 διαμόρφωσε -ποιος άλλος;- ο Παντελαίος με κεφαλιά.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Κολλιάκος-Χ. Νικολάου

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Τζώτζης): Κολονέλος, Χαλκιαδάκης, Τραϊκόπουλος (65' Μάμαλης), Ψυλλάκης, Παπαμαύρος, Σερδενές (75' Λέκκας), Γκέζος (46' Χαματάι), Βασίλας (75' Γκλέτσος), Παντελαίος, Χατζής, Παππάς

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Ξαφής, Χαβενετίδης, Παπαστεργίου, Σπυρής, Ζιώρης (75' Χριστόπουλος), Λ. Πετόκου, Δόσης (75' Παλαμίδας), Μιχάλας (65' Κάτσικας), Γούλας (75' Σιμιτζόγλου), Λεφάκης, Κ. Πετόκου.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35