social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούπερ Δόξα Βύρωνος, πέρασε από τη Μεταμόρφωση (1-2)

Σούπερ Δόξα Βύρωνος, πέρασε από τη Μεταμόρφωση (1-2)

Αυτή η Δόξα Βύρωνος είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και το αποδεικνύει με κάθε τρόπο, κάθε αγωνιστική!

Με την ΑΕ Μεταμόρφωσης να προέρχεται από τρεις νίκες και... τέσσερα «τρίποντα», συμπεριλαμβανομένου εκείνου με τη Θύελλα Περιστερίου, να εξαπολύει δηλαδή τη μεγάλη της αντεπίθεσή για να μπει στη μάχη της σωτηρίας, το σημερινό (19/3) παιχνίδι στην έδρα της μόνο εύκολο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Κι, όμως, με σοβαρή και αποφασιστική εμφάνιση, η ομάδα του Δ. Κωνσταντόπουλου πήρε τη νίκη, επικράτησε με 2-1 του αντιπάλου της και θα υποδεχθεί με την ψυχολογία στα... ύψη την Αθηναΐδα την επόμενη αγωνιστική, στο ματς της χρονιάς στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ!

aem-doxa.jpg


Στο διαδημοτικό γήπεδο Μεταμόρφωσης/Λυκόβρυσης οι κυανόλευκοι, έχοντας και τη συμπαράσταση των πολυάριθμων φίλων τους, είχαν την υπεροχή και τις περισσότερες καλές ευκαιρίες για γκολ. Προηγήθηκαν, μάλιστα, μόλις στο 5ο λεπτό χάρη σε σουτ του Τσακλάνου (0-1), για να δεχθούν ωστόσο σύντομα την ισοφάριση. Ήταν το 15ο λεπτό όταν επιχειρήθηκε σέντρα στην περιοχή της Δόξας, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Ομάρ εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια για να ισοφαρίσει σε 1-1 με πλασέ. Ενδιάμεσα, στο 11', οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Ρωμανού, χάνοντας την ευκαιρία να εδραιώσουν σε εκείνο το σημείο το προβάδισμά τους.

Η Δόξα εξακολούθησε να έχει την κυριαρχία και μετά την ισοφάριση, έστω κι αν χρειάστηκε να φτάσει το παιχνίδι στο 65ο λεπτό για να επανακτήσει το προβάδισμα. Σκόρερ χρίστηκε με σουτ ο Καρατσομπανάκης (1-2), ο οποίος στο επόμενο λεπτό έχασε μοναδική ευκαιρία για να «τελειώσει» το ματς, όταν από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ. Το τριπλό σφύριγμα του Σύψα βρήκε τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας του Βύρωνα να πανηγυρίζουν μία σπουδαία νίκη και τους γηπεδούχους της ΑΕΜ να βλέπουν τον ήδη υψηλό βαθμό δυσκολίας της προσπάθειάς τους να ανεβαίνει κι άλλο...

ae_metamorfosis_panigiriko.jpg


Διαιτητές: Σύψας, Μαρκαντωνάτος-Κατελανάκης

ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Γιάννης Γρίμας): Φούσκας, Χατζηιωαννίδης (71' Ψαρρής), Κλετσίδης, Περιβολαράκης, Τούντας, Ζαχαρής (83' Δημητρός), Σαλούστρος (68' Μπαντίνογλου), Μπούσι, Ρασίντ (71' Ντιέγκσι), Ομάρ, Παπαρδάμης (68' Καραβανάς)

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Μεϊμάρογλου, Τζάρτζαλος (73' Λεβέντης), Βουτάς, Ρωμανός, Χουχουλής, Τσακλάνος, Χαλβατζής, Φυρίγος, Καρατσομπανάκης (68' Νικόλας), Ζευκιλής (87' Αν. Μίζιος), Τσακναρής (46' Δούκας)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35