social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πολύτιμο βαθμό η Ιεράπολη, 2-2 με Αστέρα Ζωγράφου

Πολύτιμο βαθμό η Ιεράπολη, 2-2 με Αστέρα Ζωγράφου

Σε ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αμφισβητούμενες φάσεις, τέσσερα γκολ και δύο χαμένα πέναλτι, Ιεράπολη και Αστέρας Ζωγράφου έμειναν στο ισόπαλο 2-2, με τους γηπεδούχους να προσθέτουν στη συγκομιδή τους έναν πολύτιμο βαθμό, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον υποβιβασμό μέσα από τον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Από την άλλη, μετά και το σημερινό αποτέλεσμα οι κυανέρυθροι τέθηκαν οριστικά εκτός μάχης για την άνοδο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και σημείωσαν δύο γκολ μέσα σε ένα τρίλεπτο. Στο 14' ο Μπιάζης άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0) και στο 16' ο Τσαπουρνής με σουτ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και μείωσαν σε 2-1 στο 19' με σουτ του Τσοχαντάρη, με τους ανθρώπους της Ιεράπολης να υποστηρίζουν πως ο σκόρερ ήταν σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ. Μάλιστα, στο 27' επανέφεραν την ισορροπία της αναμέτρησης, φτάνοντας στο 2-2 με σουτ του Τζοβάρα, βάζοντας εκ νέου «φωτιά» στο παιχνίδι.

Στο 35ο λεπτό καταγράφηκε η φάση που ξεσήκωσε τις πρώτες έντονες αντιδράσεις στο ματς, όταν ο Ντίσα έκανε τάκλιν στην μπάλα, με τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι. Παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα. Σε εκείνο το σημείο, μετά από -καθυστερημένη- παρέμβαση του πρώτου βοηθού Τζέλλου, ο οποίος του υπέδειξε ότι ο αμυντικός είχε βρει μπάλα, πήρε πίσω την αρχική απόφαση και έδειξε κόρνερ, μεταφέροντας τα παράπονα στην άλλη πλευρά.

Το πέναλτι που δεν δόθηκε σε εκείνη την περίπτωση, δόθηκε... εις διπλούν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 60ο λεπτό το κέρδισε ο Τσαπουρνής, όμως ο Μανώλικας έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 75' ο τελευταίος... διόρθωσε το λάθος του, αποκρούοντας πέναλτι που κέρδισε ο Τζίγκος και εκτέλεσε ο Τσοχαντάρης.

Σημειώνεται πως περίπου στο 82ο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Τσαπουρνή.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Τζέλλος-Μπάγιας

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Γιαννούλης Βέρρας): Μανώλικας, Παπανικολάου (67' Γιαλαμάς), Βιδάκης, Βιτουλαδίτης, Κομνηνάκης, Μανιός, Τσαπουρνής, Λαγκαδίτης, Μπιάζης (80' Κανελλόπουλος), Κωνσταντινίδης (88' Λεοντσίνης), Χαραλαμπόπουλος (67' Σίντρε)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Βαγγέλης Γούτης): Λαχανάς, Ντίσα, Τσιάκαλος (60' Κούρρα), Καρακάσης, Εξηντάρης, Πάντος (46' Βραχίμη), Πουλέρι (46' Καραμάνος), Μακρής (60' Ρούσιτ), Τζοβάρας, Τσοχαντάρης, Τζίγκος (81' Γκέρι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35