social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη... μισός τίτλος για τον Μικρ. Αστέρα, 1-2 τη Διάνα στην Ηλιούπολη

Νίκη... μισός τίτλος για τον Μικρ. Αστέρα, 1-2 τη Διάνα στην Ηλιούπολη

Ο Μικρασιατικός Αστέρας (44β., 1ος) είχε τις ευκαιρίες, όμως πήρε δύσκολα τη νίκη με 1-2 κόντρα στη Διάνα (33β., 4η) στο «Ηλιούπολης Β’» και συνεχίζει «χέρι χέρι» στην κορυφή με το Χαϊδάρι, μια «στροφή» πριν από το φινάλε του Α’ ομίλου και το ενδεχόμενο να γίνει μπαράζ για τα… μπαράζ ανόδου να είναι, πλέον, το επικρατέστερο.

«Λάμψη» Ραχήμ, αλλά το «χρυσό» γκολ από τον Σμυρνάκη στο 72’ απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Κουσάνα που στάθηκε στο ύψος και τις αρχές της για «καθαρή» μάχη εντός των γραμμών (σ.σ. συμβολική και η παρουσία του προέδρου του ΔΣ, Ηλία Μαρκόπουλου, στον πάγκο της Διάνας).

Οι παίκτες του Ηλία Καλοπήτα μπήκαν με… φόρα και απείλησαν με κεφαλιά του Ερ. Κουτσογκίλα και σουτ του Βουγιουκλίδη στο 6’ και το 7’ αντίστοιχα. Το 1-0 έγινε στο 19’ με σουτ του Ραχήμ από πλάγια θέση έπειτα από το σουτ του Σαπαλίδη στο δοκάρι και κακό διώξιμο της αντίπαλης άμυνας. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχθηκε η Διάνα στο «κάστρο» της έπειτα από τις 20 Φεβρουαρίου 2022 στο 4-1 επί του Ιάσονα Ιλίου για το πρωτάθλημα.

Ο Ραχήμ συνέχισε το… βιολί του στο 23’ και το 28’ «αγγίζοντας» το γκολ, όμως ο Τζίνας απέκρουσε το δεύτερο σουτ, όπως και το τετ α τετ με τον Σαπαλίδη στο 37’. Το 0-1 παρέμενε και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στην πρώτη τελική στο 45’ με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση από τον Ζώη έπειτα από σέντρα του Δάρρα, για το 1-1 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η «σκακιέρα» των δυο προπονητών απαιτούσε υπομονή για να αλλάξει η κατάσταση, με τον Ηλία Καλοπήτα να ρισκάρει. Στο 64’ ο «αθόρυβος μοχλός» Βουγιουκλίδης απείλησε με τεχνητό σουτ να περνά άουτ και στο 72’ ήλθε το «χρυσό» γκολ του Σμυρνάκη που έκανε κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ραχήμ. Τα τελευταία 10’ ανήκαν στην Διάνα που απείλησε με τον Λειβαδά στο 84’, είχαν δοκάρι στο 88’ με τον Ευθυμίου και στο 90’ έκαναν μια τελευταία προσπάθεια με σουτ του Μπακογιάννη να περνάει εκτός. Τελικό 1-2 για τον Αστέρα!

Διαιτητές: Αλάμπεης, Φωτόπουλος - Τσολακίδης

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Τζίνας, Δάρρας (89’ Τζέμαρης), Κατσιάνης (81’ Κριτσωτάκης), Μπακογιάννης, Χάλος (74’ Αυγέρης), Μπαρδάκης, Λειβαδάς (89’ Κουσάνας Ηλ.), Παπαντζίμας, Ζώης (74’ Ευθυμίου), Φάρος, Ποντικάκος.

ΜΙΚΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μιχελής, Κουτσογκίλας Π. (70’ Τζέλη), Βουτυράς (74’ Εσλερ), Κουτσογκίλας Ερ., Μαραγκουδάκης, Κωνσταντινίδης, Σάμιος (74’ Ζέλο), Βουγιουκλίδης (90+1’ Χρυσανθόπουλος), Σαπαλίδης, Ραχήμ, Κακός (46’ Σμυρνάκης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35