social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Λευκή» ισοπαλία για Καματερό και Γαλάτσι

«Λευκή» ισοπαλία για Καματερό και Γαλάτσι

Μετά από νεα μέτριο, ποιοτικά, ματς Καματερό και ΠΑΣ Γαλάτσι ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Με την ισοπαλία αυτή οι παίκτες του Μιχάλη Κάτσικα έφτασαν τους 27 βαθμούς και βρέθηκαν στην 6η του βαθμολογικού πίνακα αφήνοντας τους αντιπάλους ένα βαθμό πίσω ενώ έμειναν δυο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν με πολύ καλό πρόσωπο και δυσκόλεψαν τους παίκτες του Μιχάλη Κάτσικα που στο α’ ημίχρονο δεν έφτασαν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Στο παιχνίδι, κυρίως κέντρου, δεν παρατηρήθηκαν αξιόλογες φάσεις μπροστά στα δυο καρέ.

Στο β’  ημίχρονο, όμως,  καταγράφηκαν ορισμένες καλές στιγμές μπροστά στα καρέ του Γιάκη και Μανιατόπουλου. Στο 51’ διαγώνιο σουτ του Καραγιάννη απέκρουσε ο Γιάκης. Στο 70’ σουτ του Θεοδωρακάτου έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Γιάκη. 

Μοναδική φάση για γκολ στο 71’ με άστοχη κεφαλιά του Κανελλόπουλου από σέντρα του Μαυροειδή. Στο 84’  αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Ραπάι ενώ το ίδιο συνέβη και στο 88’ με τον Γεωργαντώνη για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Ανδριτσόπουλο (2η κίτρινη). 

Στο 89’  ο Τσουρούλας σούταρε άστοχα από το σημείο του πέναλτι σε μια καλή φάση.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Γιάκης, Παπαϊωάννου, Πιτέλης, Παππάς, Τσουρούλας, Μαυροειδής , Μπινέρι (65’ Κανελλόπουλος), Αρναρέλλης, Χαιρετάκης, Μήτκας (75΄Ανδριτσόπουλος), Τόλιας

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Μανιατόπουλος, Θωμάι, Τσεπάς, Νταβαρίνος, Δουδουμόπουλος, Μπαϊράμι, Θεοδωρακάτος (89’ Παπαδόπουλος), Καραγιάννης (77’ Βούλγαρης), Μανέτας (64’ Γιαννόπουλος), Γεωργαντώνης, Ραπάι


Σχετικά άρθρα

«Τρίποντο» άνευ αγώνα ο Ηρακλής Περιστερίου

Νίκη-ανάσα για τον Ιάσονα 2-0 την Αγία Παρασκευή

Ταλαιπωρία για τον Φωστήρα που... ξέμεινε στην Μύκονο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35