social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το παλεύει ο ΑΟ Ιλίου, 3-1 την Κοψαχείλα

Το παλεύει ο ΑΟ Ιλίου, 3-1 την Κοψαχείλα

Βρήκε τον τρόπο να λυγίσει την Κοψαχείλα ο ΑΟ Ιλίου και να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του για διεκδίκηση της δεύτερης θέσης στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων επικράτησε με 3-1 και αφού πρώτα χρειάστηκε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο σκορ.

Στο 15ο λεπτό ο Λερούτσος είχε εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι, με τους φιλοξενούμενους να αιφνιδιάζουν και να παίρνουν «κεφάλι» στο σκορ στο 30' χάρη σε πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του Ίμπρο και εκτέλεσε εύστοχα ο Πρέντσε (0-1). Στο 38' οι γηπεδούχοι είχαν νέο δοκάρι, αυτή τη φορά με σουτ του Φούρλα από πλάγια θέση, για να ισοφαρίσουν τελικά στο 44' με πέναλτι που κέρδισε ο Φούρλας από τον Β. Βεϊζάι και εκτέλεσε εύστοχα ο Λερούτσος (1-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Ιλίου έφτασε στην ανατροπή, με τον Δαούτη να λυτρώνει την ομάδα του στο 71', σκοράροντας με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Λερούτσου (2-1) και τον Φούρλα να σημειώνει στο 84' το 3-1 με πλασέ από πλάγια θέση. Ενδιαμέσως, στο 75', ο Γιώτης είχε και τρίτο δοκάρι για τον ΑΟ Ιλίου με πλασέ.

Από την πλευρά της, η Κοψαχείλα θα παλέψει στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για την αποφυγή της δέκατης θέσης, ενώ οι άνθρωποί της θέλησαν να ευχαριστήσουν το διοικητικό συμβούλιου του ΑΟ Ιλίου για τη φιλοξενία του.

Διαιτητές: Μαράνος, Ρούσσος-Μημίδης

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Μπακλέσης, Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης, Ασφής (67' Μπάμη), Μάλλιος, Γιώτης, Παπαδημητρίου (60' Γεωργούλας), Φούρλας, Λερούτσος, Κορωνιός (46' Μπούσκος)

ΚΟΨΑΧΕΊΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Μοσχοβίτης, Φόνσος, Ιμπρο, Μουχαμέτι, Πρέντσε, Μπαξεβανίδης (80' Μαρκουλάκης), Δ. Βεϊζάι, Ψαθάκης, Νούλας (83' Σιαμέτης), Φ. Βεϊζάι (47' λ.τρ. Σταμούλης), Ασημακόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35