social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Υπόθεση οκταλέπτου για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, 3-0 τους Ίωνες Αλίμου

Υπόθεση οκταλέπτου για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, 3-0 τους Ίωνες Αλίμου

Μέσα σε ένα οκτάλεπτο στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου ο Απόλλων Χαλανδρίου πέτυχε τρία γκολ στο γήπεδο Καλαμακίου και επιβλήθηκε με 3-0 των Ιώνων Αλίμου, παραμένοντας σε απόσταση... βολής από την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο και την Πεύκη.

Στο 30' ο Στεργιώτης άνοιξε το σκορ με ατομική προσπάθεια και σουτ (0-1), στο 35' ο Παγώνης έκανε το 0-2 με σουτ και δύο λεπτά μετά (37') ο Τζάκσον νίκησε τον Τζιβελέκη από θέση τετ α τετ για το 0-3. Κατά τα άλλα, στο πρώτο δεκάλεπτο ο Απόλλων είχε δύο καθαρές ευκαιρίες που έσωσε ο τερματοφύλακας, σε κεφαλιά του Παναγιώτου στο 4' και σε τετ α τετ με τον Παγώνη στο 6', με τους Ιωνες να έχουν στο 26' μακρινό σουτ του Αθανασίου στο οριζόντιο δοκάρι. Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Στεργιώτη με σουτ στο 82'.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Τζίβρας-Τσίκος

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Βαγγέλης Φωτουλάκης): Τζιβελέκης, Κανάκης, Ζήσης, Αναστασίου, Δημόπουλος (79' Γκίκας), Νικήτας (89' Παπαδόπουλος), Αθανασίου, Ποζίδης (70' Χαλικιάς), Φερρατσάκου, Δημητρακόπουλος (89' Κουκούλας), Γκέζος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Πρόξενος (76' Ζκέρης), Παναγιώτου, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Κανδεράκης, Νίνος (63' Μπεθάνης), Στεργιώτης, Τζάκσον (63' Παπουτσής), Παγώνης (76' Λαλιώτης).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35