social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαντζούνης: Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί να κριθεί στη λεπτομέρεια

Μαντζούνης: Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί να κριθεί στη λεπτομέρεια

Τη δική του εκτίμηση για τον αυριανό (25/3) «τελικό» πρωτιάς στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ μεταξύ Χολαργού και Ηλυσιακού κατέθεσε ο Ανδρέας Μαντζούνης, σε επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του.

Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων και πρωτοπόρων της κατάταξης αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης, υπογράμμισε την πίστη του στην επίτευξη του στόχου αν η ομάδα του παρουσιάσει την γνωστή, καλή της εικόνα, ενώ στάθηκε στους ιδιαίτερους λόγους για τους οποίους επιθυμεί η προσπάθεια να έχει αίσια έκβαση.

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο κρίνεται όλο το πρωτάθλημα. Επομένως, θα πρέπει να καταθέσουμε την ψυχή μας, το σώμα μας και το μυαλό μας, ώστε να πάρουμε στο τέλος αυτό που πιστεύω πως μας αναλογεί σαν ομάδα. Παίζουμε με έναν εξίσου σπουδαίο αντίπαλο, που έχει καταφέρει σχεδόν ό,τι έχουμε καταφέρει κι εμείς. Είναι ένα ματς που μπορεί να κριθεί στη λεπτομέρεια, γι' αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να έχουμε την εικόνα που έχουμε μέχρι σήμερα. Αν συμβεί αυτό, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Το πολύ καλό για εμάς είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι ο αντίπαλος θα πρέπει να παίξει για να μας κερδίσει, οπότε είναι διαφορετικό από το πρώτο ματς όπου είχε έρθει στου Ζωγράφου μόνο για να μην χάσει» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως η ομάδα του «διψάει» να πετύχει τον στόχο της «για τον κόσμο που σε όλο το πρωτάθλημα μας ακολουθεί και μας στηρίζει, για το συμβούλιο που από τον Αύγουστο, κάθε στιγμή, είναι δίπλα μας χωρίς να μας λείπει τίποτα και για τους ποοδοσφαιριστές που πραγματικά το αξίζουν».

Στον επίλογό του, ο Α. Μαντζούνης ευχήθηκε «να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος που θα είναι πάρα πολύς στο γήπεδο».

 


Σχετικά άρθρα

Πιπίνης: Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα

Έκοψε την πίτα του ο ΓΣ Καισαριανής [pics]

Τα φιλικά προετοιμασίας του Ολυμπιακού Λιοσίων

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35