social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Live Score: Χολαργός - Ηλυσιακός

Live Score: Χολαργός - Ηλυσιακός

Παρακολουθείστε την αναμέτρηση του 3ου ομίλου που θα καθορίσει τον πρωταθλητή στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ ανάμεσα στον Χολαργό και τον Ηλυσιακό (25/3)

 

Καλησπέρα σας από το Α' στάδιο Χολαργού «Μαρκ Μαρσώ»! Περισσότεροι από 1.500 φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και των δύο ομάδων έχουν πάρει θέση στις εξέδρες και ανυπομονούν για την έναρξη του μεγάλου αγώνα ανάμεσα στον Χολαργό και τον Ηλυσιακό για την 22η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ! 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 


ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μολφέσης, Τσαγκάρης, Γαλάτης, Μιχελής, Βλασσόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Κομνηνός, Μπαλαχτσής, Κετσετζόγλου, Κοντογιάννης, Σκούμας

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Χριστόπουλος, Παρασκευόπουλος, Κούτρας, Κάρδαρης, Ταχιράι, Κασσιανός, Τσέργας, Άνχελ, Μαρίνου, Λέκκας

 

Διαιτητής της σπουδαίας αναμέτρησης έχει οριστεί ο Μπαϊρακτάρης, με βοηθούς τους Σαμοΐλη και Αραβίδη!

Το ματς έχει ξεκινήσει και βρίσκεται στο πρώτο πεντάλεπτο, σε ένα αναγνωριστικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. 

Κόρνερ για τον Ηλυσιακό, το πρώτο στο ματς, περνάει ανεκμετάλλευτο. 

8': Χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο στο παιχνίδι μέχρι στιγμής, με τους κιτρινόμαυρους να εμφανίζονται ελαφρώς πιο δραστήριοι. 

-Ανεπανάληπτες στιγμές στο γήπεδο Χολαργού, όπου οι εξέδρες είναι κατάμεστες! Εξαιρετικός ο παλμός από τους οπαδούς των δύο ομάδων, ενώ εκατοντάδες είναι και οι φίλοι του ποδοσφαίρου που έχουν συρρεύσει για να παρακολουθήσουν το ματς.

13': Φάουλ σε εξαιρετικό σημείο για τους γηπεδούχους. Το εκτέλεσε ο Τσαγκάρης και έστειλε την μπάλα να περάσει μόλις λίγο πάνω από την εστία του Μπαλασάκη. 

15': Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι, την αντικρίζει ο Ταχιράι για σκληρό μαρκάρισμα στον Σκούμα. Το φάουλ εκτελείται από τον Τσάγκαρη, όμως ο γκολκίπερ Μπαλασάκης μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

19': Μακρινό σουτ από τον Λέκκα, δεν ανησυχεί ο γκολκίπερ Μολφέσης, που μαζεύει. 

20': Μικρή διακοπή στο παιχνίδι λόγω τραυματισμού του Κασσιανού από σκληρό μαρκάρισμα. 

23': Επεισόδια στην εξέδρα πίσω από τη μία εστία, ενώ το ματς συνεχίζεται κανονικά. 

26': Τα επεισόδια συνεχίζονται, με εκατέρωθν ρίψη καπνογόνων και άλλων αντικειμένων, ενώ μόλις τώρα ο διαιτητής Μπαϊρακτάρης διακόπτει το παιχνίδι! 

28': Μάταια οι άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας προσπαθούν να αποτρέψουν τα επεισόδια, τα οποία συνεχίζονται και ενώ εδώ και τρία λεπτά δεν παίζεται ποδόσφαιρο. 

30': Το παιχνίδι ξεκίνησε πάλι, παρότι τα επεισόδια συνεχίζονται. 


34': Δυστυχώς τα επεισόδια συνεχίζονται, με τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν πάλι να αποκτήσουν ρυθμό. 

36': Μία διμοιρία των ΜΑΤ έχει σπεύσει στο σημείο, μπαίνοντας ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων και στην πλευρά εκείνων του Χολαργού. Η ένταση εκτονώνεται. 

38': Ανατροπή στην αριθμητική ισορροπία! Ο Ταχιράι υποπίπτει σε σκληρό φάουλ, αντικρίζει την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Μπαϊρακτάρη για δεύτερη φορά και αποβάλλεται! Με δέκα ο Ηλυσιακός, με παίκτη παραπάνω πλέον ο Χολαργός! 

42': Το ενδιαφέρον της αναμέτρησης αυξάνεται κατακόρυφα! Ο Χολαργός έχει το αριθμητικό πλεονέκτημα και μένει να δούμε αν θα το εκμεταλλευτεί! 

44': Ο Χολαργός αναζητά το ένα γκολ που θα του δώσει τη νίκη, την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ και το εισιτήριο για τα μπαράζ πρωταθλητών της Αθήνας! 

45+3': Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει ένα κόρνερ, όμως έχουμε λήξη συναγερμού μπροστά από την εστία του Μπαλασάκη μετά από υπόδειξη για επιθετικό φάουλ. 

45+4': Ένταση στον αγωνιστικό χώρο και σύρραξη ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και ανθρώπους των δύο ομάδων! Μικρή διακοπή από τον διαιτητή Μπαϊρακτάρη, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα! 

45+5': Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρεμούν και, συγχρόνως, έχουμε λήξη του ημιχρόνου μέσα σε κλίμα έντασης. 

-To πρώτο ημίχρονο δεν είχε να προσφέρει τίποτε το σπουδαίο στους φιλάθλους που παρακολουθούν την αναμέτρηση. Ισως το μοναδικό αξιοσημείωτο σημείο της συνάντησης, ενόψει και του δευτέρου μέρους, είναι η αποβολή του Ταχιράι στο 38ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη. 

46': Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή από πλευράς Χολαργού και με μία κίτρινη κάρτα σε παίκτη Ηλυσιακού.

47': Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Κούτρας. 

51': Απίστευτη τριπλή ευκαιρία για τον Ηλυσιακό, με αλλεπάλληλα σουτ να καταλήγουν τη μία φορά στο δοκάρι και τις άλλες δύο σε σώμστα αμυνομένων! Μοναδική ευκαιρία για τους κιτρινόμαυρους να ανοίξουν το σκορ!

-Στην αλλαγή της ανάπαυλας για τον Χολαργό, ο Ζαχαρόπουλος αντικατέστησε τον Αλεξανδρόπουλο. 

55': Σκληρό φάουλ από τον Γαλάτη και κίτρινη κάρτα που αντικρίζει ο παίκτης του Χολαργού. 

-Με πρωτοφανή σφοδρότητα πηγαίνουν στις μονομαχίες οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Αποκαλυπτικό, βεβαίως, της σημασίας του αγώνα, αλλά και ένας από τους λόγους για τους οποίους παρακολουθούμε παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. 

-Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε ότι παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει αριθμητική ισορροπία, στον αγωνιστικό χώρο επί της ουσίας δεν έχει φανεί, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

65': Έχουμε περάσει στα τελευταία 25 λεπτά, που αναμένονται και δραματικά! Το 0-0 στο στάδιο Χολαργού Α' διατηρείται! 

-Αν εξαιρέσουμε την πολύ μεγάλη, τριπλή ευκαιρία του 51ου λεπτού, δεν υπάρχει κάτι άλλο σπουδαίο μπροστά στις δύο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον έλεγχο του αγώνα, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τις αντεπιθέσεις. 

73': Διπλή αλλαγή για τον Χολαργό. Γαλάτης και Μιχελής αποχωρούν, Μπόλης και Τσίρος παίρνουν τις θέσεις τους στον αγωνιστικό χώρο. 

75': Δυνατό μαρκάρισμα από τον Τσίρο, ο οποίος αντικρίζει την κίτρινη κάρτα με την είσοδό του στο παιχνίδι. 

-Έχουμε μπει στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης και το 0-0 παραμένει, προσφέροντας στον Ηλυσιακό την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ. Ο Χολαργός καλείται να αντιδράσει, αν θέλει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. 

83': Μεγάλη ευκαιρία για τον Χολαργό! Δυνατό σουτ του Μπόλη λίγο έξω από την περιοχή, πέφτει στη δεξιά του γωνία ο Μπαλασάκης και αποκρούει με υπερένταση! 

86': Μακρινό σουτ του Τσάγκαρη με απογοητευτική κατάληξη, αφού η μπάλα περνάει ψηλά άουτ. 

87': Η πρώτη αλλαγή από πλευράς Ηλυσιακού, με τον Σινομάτι να αντικαθιστά τον Κασσιανό. 

-Συνεχείς οι διακοπές και οι καθυστερήσεις, που δεν επιτρέπουν να υπάρχει καθαρός χρόνος αγώνα. Βρισκόμαστε, πλέον, στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας. 

91': Έχουμε μπει στις καθυστερήσεις και ο Χολαργός πιέζει! Δραματικές στιγμές! 

92': Δεύτερη αλλαγή για τον Ηλυσιακό, ο Γαλημίτης παίρνει τη θέση του Μαρίνου. 

94': Λήξη αναμέτρησης! Ο Ηλυσιακός διαφυλάσσει το 0-0 στον Χολαργό και κατακτά την πρώτη θέση, ανανεώνοντας το ραντεβού του για τα μπαράζ των πρωταθλητών της Αθήνας! 

-Ξέφρενοι πανηγυρισμοί μπροστά από την εξέδρα που βρίσκονται οι φίλοι του Ηλυσιακού, με τους ποδοσφαιριστές του Α. Μαντζούνη να γνωρίζουν την αποθέωση! 

-Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας στη live ενημέρωση και σας ευχόμαστε να έχετε όμορφο υπόλοιπο σαββατοκύριακου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35