social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive: «Κλείδωσε» για τις 5/4 το μπαράζ Μικρ. Αστέρας - ΑΟ Χαϊδαρίου

Θέμα soccerlive: «Κλείδωσε» για τις 5/4 το μπαράζ Μικρ. Αστέρας - ΑΟ Χαϊδαρίου

Ο πρώτος πρωταθλητής έγινε γνωστός αφού στον 3ο όμιλο ο Ηλυσιακός "εκοψε" πρώτος το... νήμα και θα διεκδικήσει την άνοδο του στην Γ' Εθνική, περιμένοντας να μάθει τις επόμενες δυο ομάδες που θα βρει στο δρόμο του.

Αύριο θα γνωστοποιηθεί και ο πρωταθλητής του 2ου ομίλου, ωστόσο, στον 1ο όμιλο τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα αφού Μικρασιατικός Αστέρας και Χαϊδάρι θα δώσουν νέο αγώνα μπαράζ προκειμένου ο νικητής να πάρει το δρόμο... για την επιστροφή στην Γ' Εθνική.

Με δεδομένο ότι αμφότερες οι ομάδες τερμάτισαν με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στη 1η θέση και έχοντας απόλυτη ισοβαθμία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους προκειμένου η τελική έκβαση του συγκεκριμένου αγώνα να... δώσει και επίσημα τον τίτλο του πρωταθλητή στον 1ο όμιλο.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πηγές του soccerlive.gr η αναμέτρηση των δυο πρωτοπόρων του Μικρασιατικού Αστέρα και του ΑΟ Χαϊδαρίου θα οριστεί την Τετάρτη 5 Απριλίου και το μόνο που απομένει είναι να γίνει γνωστή η έδρα του μπαράζ.

Ο λόγος που δεν γίνεται το ερχόμενο σαββατοκύριακο το ματς αυτο έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Αστέρας την ερχόμενη Τετάρτη 29 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ τον Άρη Πετρούπολης, και δεν θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο ξεκούρασης σε σχέση με το Χαϊδάρι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35