social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα οι Τράχωνες στο «αντίο» του Μανωλιάδη (4-0 την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων)

Άνετα οι Τράχωνες στο «αντίο» του Μανωλιάδη (4-0 την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων)

Εύκολο απόγευμα είχαν οι Τράχωνες στην τελευταία τους επίσημη υποχρέωση για τη φετινή σεζόν, που είχε ιδιαίτερο συμβολισμό για την ομάδα του Αλίμου.

Οι κυανόλευκοι επιβλήθηκαν με 4-0 της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων, με τον Γιώργο Μανωλιάδη να αγωνίζεται σήμερα (26/3) για τελευταία φορά και να σκέφτεται πλέον την επόμενή του μέρα στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, κατά τη στιγμή της αντικατάστασής του, στο 57ο λεπτό, ο 37χρονος άσος δέχθηκε το θερμό χειροκρότημα των συμπαικτών του, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο σημείο της αλλαγής για να τον τιμήσουν με αυτό τον τρόπο για την προσφορά του στην ομάδα τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά και για την εν γένει παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15' με πλασέ του Δημογιάννη (1-0), για να ακολουθήσουν άλλα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 62' ο Στεφανής σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Τσιουρή για το 2-0, στο 66' ο Καραγιάννης έκανε το 3-0 με ψηλοκρεμαστό πλασέ και στο 89' ο Πλούμης συνεργάστηκε ωραία με τους Τσιουρή και Πρόι, γράφοντας με πλασέ το τελικό 4-0.

Διαιτητές: Γιαννόπουλος, Κατώνης-Μπάγιας
ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Ευαγγέλου, Χριστακόπουλος, Καραμπάτσης (70' Δεμενόπουλος), Στεφανής, Μερετσόλιας, Πρόι, Τσιουρής, Μανωλιάδης (57' Κούτρας), Φωστέρης (57' Πλούμης), Δημογιάννης (70' Κικίδης), Καραγιάννης (81' Κολλινιάτης)

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Δήμος Τσιμιλιώτης): Νικολίτσας, Γιαμαρέλος, Δ. Σπυρόπουλος (88' Πανόπουλος), Π. Σπυρόπουλος (64' Κασνέτσι), Παππάς, Κουνάδης, Κίτσος, Λυμπερόπουλος, Πάσχος (88' Μάρκου), Τσίγκος (70' Τσαμπόκαλος), Ροκανάς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35