social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αντωνίου: Ευχαριστώ εκείνος που βοήθησαν και λυπάμαι για ορισμένους που στεναχωρήθηκαν

Αντωνίου: Ευχαριστώ εκείνος που βοήθησαν και λυπάμαι για ορισμένους που στεναχωρήθηκαν

Με αφορμή την παραμονή του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης στην Α' ΕΠΣΑ, ο υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας, Νίκος Αντωνίου έκανε το εξής σχολιο

Η προσπάθεια μεγάλη,η αμφισβήτηση στις πολλές δύσκολες στιγμες περισσοτερη ,πολύ ''φιλοι'' που από την αρχή διατυμπάνιζαν και δημοσια όπως ανεβήκαν θα πέσουν,ασανσέρ και άλλα τέτοια.
Τους ευχαριστώ όλους βοήθησαν σε όλο αυτό που συνέβη και λυπάμαι που σίγουρα στεναχωρήθηκαν με την επιτυχία μας!
Κάπου εκεί στον Δεκέμβρη ήμασταν σίγουρα πεσμένοι για αρκετούς και τώρα στα τελειώματα πάλι θα μας τρώγανε γιατί δεν θα μπορούσαμε για τους ιδιους.Δεν πειράζει καλή καρδιά,τελικα μπορέσαμε και θα συνεχίσουμε να μπορουμε όσο θα είμαστε καλά παρα το άγχος και την μεγάλη πίεση!
Διδακτική χρονιά για όλους,εμείς εκτός παρασκηνίου με 20/20 καθαρά παιχνίδια με δίκαιες ήττες άλλα και μεγάλες νίκες!
Προσωπικά όμως θέλω να αναφερθώ μέσα απο αυτήν την δημοσιευση σε δυο άτομα που στήριξαν και στηρίζουν το σύλλογο χωρίς απολύτως κανένα όφελος γιατί όλοι οι υπόλοιποι λίγο ,πολύ κατι έχουμε.
Τον Γιάννη Χαριτόπουλο και τον Ανδρέα Αριστείδη που ήταν εκεί με χιόνια με κρύα,στην προπόνηση χειμώνα καλοκαίρι,σε δύσκολες στιγμές προσωπικές αλλά και της ομάδος να τρέχουν όποτε χρειαζόταν για ολα.
Ήταν εκεί όταν οι υπόλοιποι δεν μπορούσαμε και ρύθμιζαν τα πάντα.Απο τις μπάλες και τα ρούχα μεχρι την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών πολλές φορές με προσωπικό κόστος και κίνδυνο.
Είναι μεγάλη υπόθεση να έχει μια ομάδα τέτοιους ανθρώπους ,πολλές φορές να καταπίνουν το εγώ τους,να ανέχονται και ας έχουν διαφορετική άποψη για το κοινό καλό, να θέλουν να πανηγυρίσουν ένα γκολ και να μην το κάνουν γιατί μπορεί να κινδυνεύσουν,να φεύγουν σκασμένοι αλλά να είναι εκεί.
Προσωπικά τους ευχαριστώ και δημοσίως γιατί θέλω να μάθουν όσοι ενδιαφέρονται για τον σύλλογο τους αφανείς ήρωες και στυλοβάτες του Ατρόμητου!
Για την ιστορία πρώτη χρονιά στην Α'Κατηγορια, κατάληψη 5ης θέσης με τεράστια χθεσινή νίκη παραμονή επι του ιστορικού Αθηναϊκού στην έδρα του με 0-1.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35