social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζουν μαζί Άγιαξ Ταύρου και Γαζής

Συνεχίζουν μαζί Άγιαξ Ταύρου και Γαζής

Η συνεργασία του Άγιαξ Ταύρου με τον Γιάννη Γαζή θα συνεχιστεί και για τη σεζόν 2023-2024!

Με την ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι δύο πλευρές συζήτησαν και ήρθαν σε συμφωνία προκειμένου να δώσουν συνέχεια στη συμπόρευσή τους, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την ικανοποίησή τους από τα έως τώρα πεπραγμένα.

Η φετινή χρονιά των ερυθρολεύκων, που «χτίστηκαν» και προγραμματίστηκαν με ένα σχετικά χαμηλό μπάτζετ τηρουμένων των αναλογιών της Κατηγορίας και των αντιπάλων, ολοκληρώνεται με ένα θετικό πρόσημο, με δεδομένο ότι στο πρωτάθλημα η ομάδα του Ταύρου ποτέ δεν έστρεψε το βλέμμα της για να δει την απόστασή της από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αντιθέτως, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποτελούσε μέλος του γκρουπ των ομάδων που έκαναν πρωταθλητισμό στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ. Εν τέλει, τερμάτισε στην 5η θέση της κατάταξης, έστω και σε ισοβαθμία με τον Άγιο Θωμά.

Η πορεία του Άγιαξ ήταν θετική και στη διοργάνωση του Κυπέλλου, όπου βρέθηκε στην ημιτελική φάση να διεκδικεί την πρόκρισή του στον μεγάλο τελικό. Ο αποκλεισμός από τον -μετέπειτα Κυπελλούχο- Μικρασιατικό Αστέρα στους διπλούς αγώνες που έλαβαν χώρα, δεν αναιρεί πως η παρουσία στον θεσμό ήταν επιτυχημένη. Ο Γ. Γαζής από την τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του από τον αγωνιστικό χώρο έβαλαν τη σφραγίδα τους και σε αυτή την επιτυχία.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35