social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ενθουσιασμός για την άνοδο στην οικογένεια του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

Ενθουσιασμός για την άνοδο στην οικογένεια του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης

Η κορύφωση της αντεπίθεσης που εξαπέλυσε από κάποιο σημείο κι έπειτα ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ σημειώθηκε χθες (2/4) το απόγευμα με την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Άγιο Δημήτριο (1-1), που σήμανε κατάκτηση της πρώτης θέσης και απευθείας άνοδο στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Ίσως, όμως, βλέποντας τη «μεγάλη εικόνα», το φετινό να ήταν μόνο η αρχή, αν κρίνει κανείς από την πρωτοφανή προσέλευση φιλάθλων της «ελαφράς ταξιαρχίας» στο γήπεδο Κ. Αχαρνών, όπου βρέθηκαν για να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Θανάση Αθανασόπουλου. Εκατοντάδες Απολλωνιστών κάθε ηλικίας συμπαραστάθηκαν με θέρμη στην ομάδα τους και στο τέλος πανηγύρισαν την πανάξια επίτευξη του στόχου.

Μάλιστα, η διοίκηση του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης θέλησε να εκφράσει δημοσίως τη χαρά της για την έκβαση της προσπάθειας, αλλά και να απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές, που πρόσφεραν αυτές τις στιγμές ενθουσιασμού και συγκίνησης στους φιλάθλους του προσφυγικού σωματείου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ απευθύνει τα θερμά του συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, προπονητές, γυμναστές και παράγοντες του σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ/ΔΑΦΝΗ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Β' Ε.Π.Σ.Αθηνών. Η μεγάλη αυτή επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, Κυριακή, 2 Απριλίου, στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, τον οποίο παρακολούθησαν, σε μία πρωτοφανή επίδειξη συσπείρωσης και συστράτευσης, πάνω από 600 πραγματικοί απολλωνιστές, που ενθάρρυναν με φανατισμό την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και όλων των συντελεστών της κατάκτησης του τροπαίου. Ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!»

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35