social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παγκράτι: Δήλωση Ακριτίδη με αφορμή το φινάλε στη σεζόν

Παγκράτι: Δήλωση Ακριτίδη με αφορμή το φινάλε στη σεζόν

Ελάχιστα λεπτά μακριά από την εξασφάλιση της παραμονής του στην Κατηγορία βρισκόταν το Παγκράτι το περασμένο Σάββατο (1/4), όμως λίγο πριν την εκπνοή δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) από την Αλσούπολη και υπέστη τον υποβιβασμό στη Γ' ΕΠΣΑ.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν ο Νίκος Ακριτίδης προχώρησε σε προσωπική δήλωση μέσω του Soccerlive, με την οποία θέλησε να απευθύνει συγχαρητήρια και ευχαριστίες, όπως και να καταθέσει την υπερηφάνειά του για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, ο έμπειρος προπονητής των «ροσονέρι» τόνισε:

«Θέλω πρώτα απ' όλα να συγχαρώ τους διαιτητές του αγώνα με την Αλσούπολη γιατί σε ένα τόσο δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι η διαιτησία τους ήταν κάτι παραπάνω από υποδειγματική.

Τώρα που το πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του και παρά την πικρία που νιώθουμε για τον υποβιβασμό, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε, να συγχαρώ τον Κένταυρο Βριλησσίων για την άνοδό του και να ευχηθώ καλή δύναμη στις ομάδες που συνεχίζουν την προσπάθειά τους στα μπαράζ ανόδου και υποβιβασμού.

Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε τη δουλειά με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της ομάδας και την επάνοδό μας στη Β' Κατηγορία.

Κλείνοντας, θέλω να πω ότι νιώθω υπερήφανος για την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μας όλη τη διάρκεια της σεζόν και να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου, Γαβριήλ Θωμά, για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλη τη χρονιά, αλλά και για την τεράστια συμβολή του στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης της ομάδας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35