social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βλάχος: Μέσα από τα μπαράζ θα ωριμάσουμε σαν ομάδα

Βλάχος: Μέσα από τα μπαράζ θα ωριμάσουμε σαν ομάδα

Έχασε στις λεπτομέρειες τη μάχη για την πρωτιά στον 4ο όμιλο. Η Πεύκη δεν έκανε ούτε μία... στραβοτιμονιά τις τελευταίες αγωνιστικές και, μοιραία, ο Απόλλων Χαλανδρίου περιορίστηκε στη 2η θέση, που τον υποχρεώνει να παλέψει για την άνοδο μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ των δευτεραθλητών της Β' Κατηγορίας.

Επ' αφορμή της έναρξης της διαδικασίας το σαββατοκύριακο, ο Χρήστος Βλάχος διατυπώνει κάποιες σκέψεις του, μέσω του Soccerlive, υπογραμμίζει τα σημαντικά και διαπιστώνει πως πρόκειται για τέσσερις ομάδες που θα μπορούσαν κάλλιστα να σταθούν στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

«Θεωρώ πως πρόκειται για τέσσερις ισάξιες ομάδες. Μακάρι να μπορούσαν να ανέβουν και οι τέσσερις! Θα παίξουμε με ομάδες που σίγουρα θα μπορούσαν να σταθούν στην Α' κατηγορία, οπότε αυτό θα είναι και ένα τεστ μεγάλο. Θεωρούμε πως είναι μία διαδικασία που θα μας ωριμάσει σαν ομάδα, είτε τα καταφέρουμε είτε όχι. Αν δεν βγούμε, η ομάδα θα έχει αποκτήσει τεράστιες εμπειρίες για την επόμενη χρονιά» σχολιάζει αρχικά και συμπληρώνει: «Από την πλευρά μας, χαιρόμαστε γιατί όλο αυτό το διάστημα η ομάδα μας έχει δείξει πρόοδο. Τα παδιά έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια και για αυτό τον λόγο το κομμάτι των μπαράζ το αντιμετωπίζουμε ως μία γιορτή, από την οποία μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε».

Στη συνέχεια στέλνει τις ευχές του στους τρεις συνδιεκδικητές, τονίζοντας: «Θέλω ννα ευχηθώ καλή επιτυχία και στις τρεις ομάδες που συμμετέχουν. Πάνω απ' όλα, να μην έχουμε τραυματισμούς και στο μέτρο του δυνατού να γίνουν ωραία παιχνίδια, χωρίς έκτροπα και να κερδίσει το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Αυτό για μένα είναι πιο σημαντικό, ακόμα και από το να βγει ο Απόλλων!»

Όσο για την αναμέτρηση της Κυριακής (9/4), ο τεχνικός των κυανόλευκων σχολιάζει: «Θα είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που θέλουν να παίζουν ποδόσφαιρο. Ο Φοίνικας χαίρει του σεβασμού μου, γιατί είναι μία ομάδα που την έχω δει και μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που έβλεπα. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή στις επιθετικές μεταβάσεις, καθώς όταν βρει χώρο είναι μία από τις καλύτερες ομάδες που έχω δει στη Β' Κατηγορία και τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία».

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35