social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θρίαμβος Αθηναϊκού με χατ τρικ Λάιου, 4-1 την Ανθούπολη!

Θρίαμβος Αθηναϊκού με χατ τρικ Λάιου, 4-1 την Ανθούπολη!

Με... φόρα μπήκε στη διαδικασία των μπαράζ ο Αθηναϊκός και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για ένα καλό πλασάρισμα στην ειδική κατάταξη, με απώτερο στόχο την παραμονή στην Α' ΕΠΣΑ.

Οι «λόρδοι» υποδέχθηκαν στο γήπεδο της Εργάνης την Ανθούπολη, της οποίας επιβλήθηκαν με 4-1, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Λάιο που σημείωσε χατ τρικ και ήταν ο δημιουργός του τέταρτου γκολ για την ομάδα του.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 7', όταν η μπάλα έφυγε άουτ από το σουτ του Λημνιού. Στο 16' και στο 17' σουτ των Λάιου και Λημνιού ήταν άστοχα, με τους Περιστεριώτες να αιφνιδιάζουν τους γηπεδούχους και να παίρνουν προβάδισμα στο 19' χάρη σε πλασέ του Ξυνογαλά μετά από ασίστ του Κυριαζή στην πλάτη της άμυνας (0-1). Μάλιστα, στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των κυανόλευκων, όμως ο Ρούμπας απέκρουσε σωτήρια. Στο 24' ήρθε η ισοφάριση για τον Αθηναϊκό, όταν ο Λάιος εκμεταλλεύθηκε λάθος υπολογισμό του Κακιώρη και με σουτ νίκησε τον Τσιώση για το 1-1. Στο 29' η μπάλα πέρασε άουτ από την κεφαλιά του Πανίδη μετά από κόρνερ του Κυριαζή, για να φτάσουμε στο 32' όπου ο Κατσούλας έκλεψε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου με επίμονη προσπάθεια και ο Λάιος ολοκλήρωσε με υπέροχη προσωπική ενέργεια και σουτ τη φάση για το 2-1. Στο 39' ο Πανίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει και λίγο πριν την ανάπαυλα η ομάδα του Βύρωνα έθεσε γερές βάσεις για την επικράτηση. Συγκεκριμένα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (45+1') ο Λάιος εκμεταλλεύθηκε σύγχυση στην άμυνα και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Τα πράγματα είχαν πλέον απλοποιηθεί για τον Αθηναϊκό, που έφτασε στη νίκη παρότι κινδύνεψε σε ορισμένες περιπτώσεις. Στο 59' η μπάλα απομακρύνθηκε σε κόρνερ από το διαγώνιο σουτ του Ρεστζόβ και τρία λεπτά μετά ο Ρούμπας απομάκρυνε δύσκολα σε σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή. Στη συνέχεια της φάσης, ο Κυριαζής απέτυχε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 70' ο Τσιώσης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια σε σουτ του Λημνιού και στο 73' ο Τσοπανάκος σούταρε μόλις άουτ. Στο 82' ο Κούτσιας εκμεταλλεύθηκε την κεφαλιά πάσα του Μαυροματάκη, όμως το πλασέ που έκανε σταμάτησε στον Τσιώση, που έδιωξε με το δεξί πόδι. Η τελευταία καλή φάση για την Ανθούπολη, δημιουργήθηκε στο 83', όμως ο Ρούμπας μπλόκαρε στο πλασέ του Κυριαζή μετά από πάσα του Ρεστζόβ. Το τελικό 4-1 σημειώθηκε στο 90' έπειτα από πλασέ του Κούτσια σε πάσα του Λάιου.

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Καραγεώργος-Μημίδης

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάκης Σμυρνής): Ρούμπας, Ταρσαναλής (40' Ζάχος), Τραγουστής (77' Θεοδοσίου), Παναγόπουλος, Μπαλίου, Μαυροματάκης, Λαζόπουλος (67' Κούτσιας), Κατσούλας, Λημνιός (77' Θανόπουλος), Τσοπανάκος, Λάιος

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Πολύδωρος Τσίγκος): Τσιώσης, Κακιώρης, Μαρκάκης (74' λ.τρ. Δόριζας), Πάσσαρης, Χιωνάς, Πανίδης, Ξυνογαλάς (46' Ρεστζόβ), Χάιδας, Αρβανίτης (46' Ηλιόπουλος), Κυριαζής (89' Ρούτσης), Καλογερής (74' Μαντινιώτης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35