social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη παραμονής για τον Αθηναϊκό 0-1 τον ΓΣ Καισαριανής που... βουλιάζει

Νίκη παραμονής για τον Αθηναϊκό 0-1 τον ΓΣ Καισαριανής που... βουλιάζει

Νέα μεγάλη νίκη για τον Αθηναϊκό που σηματοδοτεί σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία.

Οι λόρδοι παρουσιάζοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο κέρδισαν πιο εύκολα απ' όσο αποτυπώνει το τελικό 0-1 τον ΓΣ Καισαριανής και έκαναν αποφασιστικό βήμα για σωτηρία, καθώς συγκέντρωσαν 6 βαθμούς.

Οι τζαλορόσι ήταν ανώτεροι και χάρη σε γκολ του Λάιου στο 14' πήραν αυτό που ήθελαν.

Ο νεαρός άσος με μια εκπληκτική λόμπα έπιασε στον ύπνο την άμυνα του ΓΣ Καισαριανής και πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι προσπαθησαν όμως δεν σημείωσαν κάτι το αξιόλογο, δείχνοντας ανύμποροι να απειλήσουν στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς.

Στο 87' ο Τσοπανάκος βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή του ΓΣ Καισαριανής όμως ο Αλάμπεης υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα.

Βοηθοί του Αλάμπεη ήταν οι Αραβίδης και Τσολακίδης.

Πλέον για τον ΓΣ Καισαριανής το πράγμα όσον αφορά τη σωτηρία δυσκολεύει αρκετά, αφού για να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε την Ανθούπολη την προσεχή αγωνιστική, παρακολουθώντας και τις προσπάθειες του Άρη Πετρούπολης και της Αγίας Παρασκευής στην Γ' Εθνική. 

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Ανδρέας Μηλιας) Ηρακλής, Σκόρδος, Μιράκα, Γιαννουλάκης, Σούλκο, Σβίγγος, Κασάπης, Νίκου, Καλαντζής, Γεωργίου, Μαρίνης (62' Πεμάι).

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λεωνίδας Σμυρνής) Ρούμπας, Ταρσαναλης, Ζάχος (64' Λημνιός), Παναγόπουλος, Μπαλίου, Μαυρομματάκης, Τραγουστής, Κατσούλας, Κούτσιας, Τσοπανάκος, Λάιος (78' Θανόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35