social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε ο Βερούτης στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Ανανέωσε ο Βερούτης στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Η δουλειά του τα τελευταία χρόνια στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης κρίνεται άκρως υποδειγματική και επαγγελματική.

Ο Σάκης Βερούτης πιστός στο project της διοίκησης να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές και κυρίως με παιδιά που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή και αφού η... συνταγή πετυχαίνει δύσκολα αλλάζει.

Ο έμπειρος προπονητής ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα των βορείων προαστίων και πλέον οι δυο πλευρές βάζουν πλώρη για κάτι μεγαλύτερο σε βάθος χρόνου. Θυμίζουμε ότι ο κ. Βερούτης κατόρθωσε πέρυσι να προβιβάσει την ομάδα από την Β' στην Α' ΕΠΣΑ, ενώ και φέτος ο σύλλογος εξασφάλισε την παραμονή τερματίζοντας στην 5η θέση.

Αναφερόμενος στην επέκταση της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο ο κ. Βερούτης δήλωσε τα εξής ''Εγώ έχω δεθεί με αυτή την ομάδα. Είναι η ομάδα του τόπου διαμονής μου και σίγουρα αυτό μας δίνει μεγαλύτερη φιλοδοξία για να συνεχίσουμε τη δουλειά. Έχουμε φιλοδοξίες να δούμε την ομάδα μας σε ακόμη μεγαλύτερη κατηγορία. Θέλουμε να αντιπροσωπεύει το τοπικό ποδοσφαιρο σε υψηλότερο επίπεδο.

Από το δικό μας μετερίζι θέλουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο ποδοσφαίρου της πόλης μας.

Θέλουμε οι στόχοι να είναι υψηλότεροι σε σχέση με τη φετινή χρονιά. Σιγά-σιγά χτίζουμε τις βάσεις για κάτι καλύτερο. Θέλουμε να καθιερωθούμε στην Α' ΕΠΣΑ και με το καιρό να βάλουμε πλώρη για το κάτι παραπάνω μέσω της δουλειάς και της οργάνωσης''

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35