social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο 95' τον Αθηναϊκό η εφτάψυχη Ανθούπολη με λυτρωτή τον Μπίμπιζα (2-1)!

Στο 95' τον Αθηναϊκό η εφτάψυχη Ανθούπολη με λυτρωτή τον Μπίμπιζα (2-1)!

Θέληση, πάθος, πίστη! Στοιχεία σαν κι αυτά είχαν οι ποδοσφαιριστές της Ανθούπολης στην τελευταία τους μάχη για τα μπαράζ παραμονής στην Α' ΕΠΣΑ και χάρη σε αυτά έφτασαν στη νίκη με 2-1 απέναντι στον Αθηναϊκό, χωρίς να είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους.

Στο στάδιο της Χωράφας έγινε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με συναρπαστικό φινάλε και θριαμβευτές τους γηπεδούχους στην τελευταία φάση του αγώνα! Ήταν το 95ο λεπτό όταν ο Ρεστζόβ εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση, γεμίζοντας την μπάλα στην «καρδιά» της άμυνας, εκεί βρέθηκε αμαρκάριστος ο Μπίμπιζας, που είχε έρθει λίγη ώρα νωρίτερα από τον πάγκο, έπιασε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά προ του εξερχόμενου Ρούμπα και έστειλε την μπάλα να προσγειωθεί στη δεξιά του γωνία, για να σημειωθεί έτσι ένα πολύ όμορφο, αλλά και υπερπολύτιμο γκολ για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι πήραν τη νίκη με 2-1 και έκαναν σημαντικό βήμα προς την αποφυγή της τελευταίας θέσης στην ειδική κατάταξη. Παράλληλα, όμως, έβαλαν... φωτιά στη διαδικασία, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, όπου ο Αθηναϊκός θα υποδεχθεί τον ΓΣ Καισαριανής.

Το 1-1 είχε διαμορφωθεί από το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα στο 9' με ψύχραιμο πλασέ του Κυριαζή ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον γκολκίπερ Ρούμπα και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν τρία λεπτά αργότερα (12'), όταν Λημνιός έπιασε ξερό σουτ από θέση εκτός περιοχής και νίκησε τον Τσιώση.

Έκτοτε έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, με τον Αθηναϊκό να ελέγχει τον ρυθμό και την Ανθούπολη να αδυνατεί να απειλήσει, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που πίεζε περισσότερο και ο χρόνος. Ωστόσο, οι παίκτες του Π. Τσίγκου είχαν πίστη και έφτασαν σε μία νίκη, που σε εκείνο το χρονικό σημείο έμοιαζε ανέλπιστη!

Διαιτητές: Στεργιώτης, Μητροφάνης-Νιδριώτης

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Πολύδωρος Τσίγκος): Τσιώσης, Κακιώρης, Αρβανίτης (66' Μπίμπιζας), Πάσσαρης, Χιονάς, Πανίδης, Ρεστζόβ, Ηλιόπουλος, Ξυνογαλάς (80' Μαντινιώτης), Κυριαζής (90' Ρούτσης), Βανταράκης (46' Καλογέρης)

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάκης Σμυρνής): Ρούμπας, Ταρσαναλής, Ζάχος (59' Κούτσιας), Παναγόπουλος, Μπαλίου, Μαυροματάκης, Τραγουστής, Κατσούλας, Λημνιός (93' Θανόπουλος), Τσοπανάκος, Λάιος (93' Θεοδοσίου).

 


Σχετικά άρθρα

Παρέμεινε στην κορυφή η Ηλιούπολη που πήρε το τοπικό ντέρμπι [vid]

Τεράστιο «διπλό» ο Ατρόμητος Χαλανδρίου σε απίθανη ματσάρα, 3-2 τον Κολωνό!

Χρήστος Γιώτης: Πετύχαμε τους στόχους μας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35