social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στην Α' ΕΠΣΑ ο Άγιος Δημήτριος, «χρυσό» 2-2 στο Περιστέρι!

Στην Α' ΕΠΣΑ ο Άγιος Δημήτριος, «χρυσό» 2-2 στο Περιστέρι!

Την επιστροφή του στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου πανηγυρίζει από σήμερα (17/5) ο Άγιος Δημήτριος!

Η ομάδα των νοτίων προαστίων έμεινε «όρθια» στο Περιστέρι, απέσπασε «χρυσό» 2-2 από τον Φοίνικα και εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ ανόδου της Β' ΕΠΣΑ!

Στο στάδιο της Χωράφας έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι μπροστά σε περισσότερα από 400 άτομα, φίλους των δύο ομάδων και του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι δύο φορές πήραν το προβάδισμα και ισάριθμες ισοφαρίστηκαν! Οι κυανέρυθροι μπήκαν πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας να προηγηθούν στο 23' όταν ο Κούτρος έκανε το γύρισμα και ο Ρίζος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα για το 0-1! Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να «απαντήσουν» άμεσα, αφού στο 28' ο Λαγός ανατράπηκε στην περιοχή από τον Φούφα και ο Γιαταγανάκης ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο πέναλτι που έδωσε ο Ευαγγέλου για το 1-1. Με την πάροδο του χρόνου οι Περιστεριώτες κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, πιέζοντας για το νικητήριο γκολ που θα τους έδινε και την ευκαιρία να διεκδικήσουν την άνοδο, έστω σε νέο αγώνα μπαράζ με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Παρ' όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν ξανά! Στο 71' ο Ερμάλ εκτέλεσε κόρνερ και ο Τσάκος με κεφαλιά εξ επαφής έκανε το 1-2! Παρά το σοκ οι ποδοσφαιριστές του Φοίνικα βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν, φέρνοντας πάλι το ματς στα ίσια, με γκολ του Γιαταγανάκη ο οποίος έσπρωξε την μπάλα με το σώμα στα δίχτυα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 84'! Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ της νίκης και, μάλιστα, είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο 95ο λεπτό, όταν ο Αθανασάκης εκτέλεσε φάουλ το οποίο απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Μανώλης! Το τριπλό σφύριγμα του Ευαγγέλου βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Άγ. Δημητρίου να πανηγυρίζουν έξαλλα την άνοδο!

Διαιτητές: Ευαγγέλου, Απτόσογλου-Νιδριώτης

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Στάθης Πανακούλιας): Παπαδιώτης, Μαρκαντωνάτος (69' Καλύβας), Ηλιόπουλος, Λάσκαρης, Ανδριανάκος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς, Μποζάς (69' Κόρδας), Μάζης, Λαγός, Διονάτος (53' Αθανασάκης)

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Πέτρος Καπώνης-Σπύρος Ζαμπαράς): Μανώλης, Καρκασίνας, Χιώτης, Πλάκα, Τσάκος, Φούφας (46' Μεντί (81' Γαβαλάς)), Αρώνης, Βλάμης, Ρίζος (78' Συκαράς), Κούτρος, Ερμάλ (95' Λεβέντης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35