social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μάχη σωτηρίας στη Β' ΕΠΣΑ: Τα δεδομένα πριν την τελευταία αγωνιστική

Μάχη σωτηρίας στη Β' ΕΠΣΑ: Τα δεδομένα πριν την τελευταία αγωνιστική

Η ευχή των ομάδων που καλούνταν να παλέψουν για μία καλύτερη θέση μέσα από τα μπαράζ σωτηρίας στη Β' ΕΠΣΑ, ήταν ευθύς εξαρχής αφενός να μην υποβιβαστούν ο Άρης Πετρούπολης και η Αγ. Παρασκευή από τη Γ' Εθνική, αφετέρου να ανέβουν κατηγορία και οι δύο πρωταθλήτριες της Α' ΕΠΣΑ.

Με αυτό τον τρόπο δεν θα... άνοιγαν παραπάνω θέσεις υποβιβασμού στη Β' ΕΠΣΑ. Το πρώτο μέρος της ευχής εκπληρώθηκε, αφού Άρης και «Σάντα» πέτυχαν την παραμονή τους στην Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία. Το δεύτερο μέρος εξελίσσεται αυτή την εποχή, με τον Ηλυσιακό να έχει ξεκινήσει θετικά την προσπάθειά του στα μπαράζ των πρωταθλητών Ενώσεων και το Χαϊδάρι να ετοιμάζεται να μπει στη διαδικασία.

Πέρα, ωστόσο, από την κατάληξη της προσπάθειας των δύο ομάδων, εκείνες που δίνουν τον αγώνα τους στα μπαράζ της Β' ΕΠΣΑ φροντίζουν να μην χρειαστεί να βρεθούν στην... ανάγκη τρίτων. Ήδη η Ιεράπολη εξασφάλισε από σήμερα (17/5) τη σωτηρία της με το «διπλό» στην Καισαριανή, αφού στη χειρότερη περίπτωση θα βρεθεί στη δεύτερη θέση της ειδικής κατάταξης.

Την παραμονή του θα σφραγίσει και ο Άτλας Κυψέλης αρκεί είτε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Αιγάλεω, είτε να μην νικήσει ο Πανιώνιος Καισαριανής τον Παράδεισο στο γήπεδο της Πεύκης.

Για να αποφύγει τις δύο τελευταίες θέσεις ο Πανιώνιος Καισαριανής, θα πρέπει να τηρθούν τρεις προϋποθέσεις: να νικήσει τον Παράδεισο, να χάσει ο Άτλας Κυψέλης από την Ιεράπολη και να νικήσει τον Άτλαντα στον αγώνα μπαράζ που θα ακολουθήσει μεταξύ των δύο ομάδων λόγω της ισοβαθμίας που θα προκύψει στους 8 βαθμούς. Κατά τα άλλα, θα πρέπει να αποφύγει την ήττα από τον Παράδεισο, για να εξασφαλίσει έστω την τρίτη από την τέταρτη θέση και να διατηρήσει την πλειονότητα των πιθανοτήτων του.

Ακόμη πιο απλά είναι τα πράγματα για τον Παράδεισο. Με νίκη την τελευταία αγωνιστική θα προσπεράσει τον Πανιώνιο και θα έχει το... περιθώριο να μην ανέβει στη Γ' Εθνική η μία από τις δύο πρωταθλήτριες της Αθήνας. Αν, όμως, δεν πάρει το «τρίποντο», θα μείνει στην τελευταία θέση και, μοιραία, θα προσδοκά άνοδο τόσο του Ηλυσιακού όσο και του Χαϊδαρίου...

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35