social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σώθηκε ο Άτλας Κυψέλης, μάχη για Παράδεισο και Πανιώνιο Καισαριανής

Σώθηκε ο Άτλας Κυψέλης, μάχη για Παράδεισο και Πανιώνιο Καισαριανής

Η σημερινή (3η) αγωνιστική στον 8ο όμιλο των μπαράζ στα οποία συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες των Ενώσεων άλλαξε τα δεδομένα και στην αντίστοιχη διαδικασία για τη σωτηρία στη... Β' ΕΠΣΑ, ενόψει και της τελευταίας αγωνιστικής την Κυριακή (28/5).

Με τη νίκη του στη Μυτιλήνη απέναντι στον Αετό Λουτρών, ο Ηλυσιακός εξασφάλισε το ένα από τα τρία εισιτήρια ανόδου στη Γ' Εθνική. Μαζί με εκείνον, όμως, εξασφάλισε και την παραμονή του στη Β' ΕΠΣΑ ο Άτλας Κυψέλης, καθώς πλέον στη χειρότερη περίπτωση να υποβιβαστεί η μία από τις τέσσερις ομάδες που παίρνουν μέρος στη διαδικασία. Η ομάδα της Κυψέλης απέχει πέντε βαθμούς από τον ουραγό Παράδεισο, απόσταση που στη μία αγωνιστική που απομένει προφανώς δεν καλύπτεται...

Το ενδιαφέρον έχει μετατοπιστεί αποκλειστικά στην αποφυγή της τελευταίας θέσης στη βαθμολογία του ειδικού πρωταθλήματος. Εκεί βρίσκεται για την ώρα ο Παράδεισος (3β.), ο οποίος υποδέχεται τον Πανιώνιο Καισαριανής (5β.). Η ομάδα του Αμαρουσίου χρειάζεται μόνο νίκη για να προσπεράσει τον αντίπαλό της, που «βολεύεται» και με ισοπαλία. Για να μην υπάρξει κανείς υποβιβασμός, θα πρέπει να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ' Εθνική και το Χαϊδάρι, το οποίο έκανε σήμερα (24/5) καλή αρχή στη δική του μάχη μέσα από τον 7ο όμιλο. Σημειώνεται πως πρώτη από όλους είχε εξασφαλίσει τη σωτηρία της μέσα από τα μπαράζ της Β' ΕΠΣΑ η Ιεράπολη. 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35