social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κράτησαν τον «κορμό» τους τα Βριλήσσια – Αρχή με δεκατέσσερις ανανεώσεις!

Κράτησαν τον «κορμό» τους τα Βριλήσσια – Αρχή με δεκατέσσερις ανανεώσεις!

Χωρίς να αφήνουν να περάσει άσκοπα ο χρόνος προχωρούν στον ΑΟ Βριλησσίων στην υλοποίηση του σχεδιασμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αφού πρώτα έγινε... τελεσίδικο πως ο Δημήτρης Λειβαρτζινός θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία, σειρά πήρε η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, το οποίο θα αποτελείται ως επί το πλείστον από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που πρωταγωνίστησε και στο πρόσφατο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ μέσα από τον 2ο όμιλο. Η αρχή έχει γίνει με δεκατέσσερις ανανεώσεις, αφού στον σύλλογο των βορείων προαστίων παραμένουν ο μέσος Ανδρέας Μότσιος, ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Λύκος, ο μεσοαμυντικός Νίκος Δημητρέλος, ο μεσοεπιθετικός Σταύρος Τσιούμας, ο κεντρικός αμυντικός Μάριος Τσιούμας, ο μέσος Δημήτρης Αραμπατζής, ο ακραίος αμυντικός Γιώργος Γεροντάκης, ο αμυντικός Πάρης Τομαράς, ο ακραίος αμυντικός Παντελής Χρήστου, ο ακραίος αμυντικός Γρηγόρης Κόκκινος, ο αμυντικός Δαμιανός Γκρέκος, ο ακραίος επιθετικός Φίλιππος Παπαδόπουλος, ο τερματοφύλακας Χριστόφορος Τζεβελέκης και ο μεσοεπιθετικός Κριστιάν Νικολά.

Στον αντίποδα, από το περσινό ρόστερ έχει αποχωρήσει μέχρι στιγμής μόνο ο μέσος Σταύρος Μακρυπίδης, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα διευθετηθούν οι όποιες εκκρεμότητες. Παράλληλα, θα γίνουν οι απαιτούμενες προσθήκες, πάντα μετά τις σχετικές εισηγήσεις του νεαρού τεχνικού.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35