social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η ενημέρωση του Φοίνικα Περιστερίου για τις αποχωρήσεις

Η ενημέρωση του Φοίνικα Περιστερίου για τις αποχωρήσεις

Ο Α.Σ. Φοίνικας Περιστερίου ανακοινώνει την αποδέσμευση τριών (3) ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι αποτέλεσαν βασικά στελέχη της περσινής μας πορείας, αλλά και των τελευταίων ετών.

Πρόκειται για τους: Αντώνη Διονάτο, Σίμο Λάσκαρη και Σωτήρη Μάζη.

Ο Αντώνης Διονάτος ήρθε στο Φοίνικα το 2018 και από την πρώτη κι όλας χρονιά, πήρε φανέλα βασικού, ενώ με κάποια από τα γκολ του έδωσε πολύ σημαντικές νίκες στην ομάδα μας, σε καθοριστικά ματς.

Ο Σίμος Λάσκαρης, ήταν αλληλένδετος με τη φανέλα του Φοίνικα από το 2008. 15 χρόνια συνεχής παρουσίας με γεμάτες χρονιές, υπηρέτησε την ομάδα μας όσο λίγοι, ίσως όσο κανείς, αφού αποτελεί τον μακροβιότερο ποδοσφαιριστή του συλλόγου μας.

Ο Σωτήρης Μάζης, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την ποδοσφαιρική μας ακαδημία, και ξαναγύρισε στην ομάδα μας το 2016, όπου έπαιξε για 2 συνεχόμενες σεζόν. Μετά από απουσία 2 ετών, επέστρεψε και πάλι στον σύλλογό μας το 2021 και τα 2 τελευταία χρόνια ήταν και πάλι από τα βασικότερα στελέχη και εκ των πρωταγωνιστών της φετινής χρονιάς που η ομάδα μας διεκδίκησε για ακόμα μια φορά την άνοδο στην Α' Αθηνών.

Άψογοι χαρακτήρες και οι τρεις τους, ποδοσφαιριστές και κυρίως άνθρωποι που πάντα θα κοσμούν την ομάδα μας. Τους ευχαριστούμε και τους τρεις που τιμήσαν τη φανέλα μας όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις νέες τους ομάδες.

Τέλος, ανακοινώνουμε και την αποχώρηση του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Μαϊκαντή. Ένας ακόμα εξαιρετικός χαρακτήρας που βοήθησε τα μέγιστα από το πόστο του στην προσπάθεια της ομάδα μας. Κατάφερε πολύ σημαντικά αποτελέσματα με τους περισσότερους τερματοφύλακες του συλλόγου μας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35