social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σαφές μήνυμα από Ειρήνη Πετρούπολης - «Απαιτούμε δικαιοσύνη»

Σαφές μήνυμα από Ειρήνη Πετρούπολης - «Απαιτούμε δικαιοσύνη»

Το δικό της μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση θέλησε να αποστείλει η οικογένεια της Ειρήνης Πετρούπολης, με αφορμή τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο προπονητής της, Παναγιώτης Καλογιάννης, για αποκατάσταση των σωματικών βλαβών που υπέστη (φωτο) μετά από αήθη επίθεση που δέχθηκε στις 15 Μαρτίου στο γήπεδο Αλκυών β' της Πετρούπολης.

Σε σχετική ανακοίνωση οι άνθρωποι του συλλόγου των δυτικών προαστίων υπενθυμίζουν τους σκοπούς της ενασχόλησης με τον αθλητισμό και δη το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, ενώ προσθέτουν πως απαιτούν δικαιοσύνη, μια και η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό. Αναλυτικά:

«Η οικογένεια μας εύχεται στον προπονητή και υπεύθυνο της ακαδημίας μας Παναγιώτη Καλογιάννη περαστικά και ταχεία ανάρρωση, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση!

Θυμίζουμε ότι στις 16/3/2023 μετά από οργανωμένη εγκληματική ενέργεια, χτυπήθηκε από ανθρώπους άλλου Σωματείου της Πετρούπολης (δεν αναφέρονται ονόματα καθώς η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό) και από 15 κουκουλοφόρους μέσα στο γήπεδο Αλκυων Β Πετρούπολης.

Η Ειρήνη Πετρούπολης καταδικάζει κάθε μορφή βίας, τραμπουκισμου και φασισμού!

Η βία δεν χωράει στην κοινωνία που ονειρεύομαστε και ειδικά στον αθλητισμό αναπτυξιακών ηλικιών για τον οποίο ο Σύλλογος μας αγωνίζεται με αφοσίωση, υπομονή και ζήλο.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα ασφαλές περιβάλλον με ηθικές αρχές και αξίες με σκοπό να τα βοηθήσουμε να γίνουν καλοί άνθρωποι!

Ως διοίκηση του ΓΣ Ειρήνη Πετρούπολης απαιτούμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς μας για τη στήριξη και προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι με αγάπη για τα παιδιά μας!

Ο Θεός είναι μαζί μας».

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35