social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλέξανδρος Κινδιλίδης: Ξεκινάμε τον σχεδιασμό της νέας περιόδου

Αλέξανδρος Κινδιλίδης: Ξεκινάμε τον σχεδιασμό της νέας περιόδου

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου ο ισχυρός άνδρας της Αθηνα'ί'δας Αλέξανδρος Κινδιλίδης έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας για την ιστορική ομάδα της Κυψέλης. 

Αναλυτικά...

<< Φίλες και φίλοι της ΑΘΗΝΑ'Ι'ΔΑΣ πρόωρο τέλος είχε η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, μετά από την ορθή κατά την άποψη μας απόφαση, που πήρε η ΕΠΟ και η ΕΠΣΑ, να διακοπούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και να επικυρωθούν οι βαθμολογίες που υπήρχαν μετά την τελευταία αγωνιστική που πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαρτίου.

Με την αφορμή αυτή θα ηθελα να δωσω συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια του ομίλου μας, την ομάδα του Α.Ο ΙΛΙΟΥ.

Το επόμενο χρονικό διάστημα και μολις τα μέτρα που εχουν εξαγγελθεί μας το επιτρέψουν θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα ασχοληθεί με τις εξελίξεις που έφερε αυτή η αναγκαστική διακοπή και θα ξεκινήσει τη διαδικασία για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι επαφές για το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Επίσης σύντομα θα πραγματοποιηθούν επαφές με τους ποδοσφαιριστές του ανδρικού τμήματος. Απο τη επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε και πάλι τη συνεργασία με τον προπονητή της ομάδος κ.Γάκη και θα θέσουμε επι τάπητος τη νεα αγωνιστική χρονιά.

Οι γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών των ακαδημιών θα επικοινωνήσουν πολύ συντομα με τον υπεύθυνο των ακαδημιών κ.Φίλο και θα ενημερωθούν για τις περαιτέρω ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν για το κάθε τμήμα ξεχωριστά.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη λαμβάνει χώρα σχετικά με την ΑΘΗΝΑΙΔΑ θα ενημερώνεστε από αυτή τη σελίδα.

Ευχομαι σε όλες και όλους Καλό Μήνα,με υγεία ,υπομονή και πίστη πως σύντομα θα ξαναβρεθούμε στα γήπεδα με τα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας ,της ομάδας της Κυψέλης ,της ομάδας σας της ΑΘΗΝΑΙΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ

Αλέξανδρος Κινδιλίδης >>


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35