social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε με Σάκη Βερούτη ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης

Ανανέωσε με Σάκη Βερούτη ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης

Παρά την αβεβαιότητα του επόμενου διαστήματος για το πως πρόκειται να διαμορφωθεί η κατάσταση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο Ατρόμητος Μεταμορφωσης ξεκίνησε τον προγραμματισμό για την ερχόμενη σεζόν θέτοντας εκ νέου υψηλούς στόχους.

Ετσι, ανανεωσε την συνεργασία με τον προπονητή Σάκη Βερούτη θέτοντας ως στόχο την προώθηση στην πρώτη ομαδα με ενεργό ρόλο και άλλων παικτών από τις ακαδημίες του, παράλληλα με μια πρωταγωνιστική πορεία. Ηδη φέτος αγωνίστηκαν αρκετά παιδιά από τα σπλάχνα του στην πρώτη ομάδα μερικά εκ των οποίων είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο κεντρίζοντας το ενδιαφέρον ομάδων υψηλότερων κατηγοριών.

Επίσης ανανέωσε την συνεργασία του με βασικά στελέχη του όπως οι Τσάκαλος,Κακαμπάκος,Κόκκινος,Σιακαβαάας,Σκέμπι (δεν πρόλαβε να αγωνιστεί πολύ αφού η μεταγραφή του έγινε τέλος Γεναρη και λογίζεται ως μεταγραφή ουσιαστικά) ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση και με τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

Επίσης το ενδιαφέρον που είχε εκδηλωθεί για κάποιους νεαρούς παίκτες της ομάδος από συλλόγους υψηλότερων κατηγοριών έχει αδρανήσει αυτό το διάστημα χωρίς να γνωρίζει όμως κανείς τί θα συμβεί στη συνέχεια. Εξαλλου στόχος των ανθρώπων του συλλόγου ειναι η εξέλιξη και αξιοποίηση αυτών των παιδιών.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35