social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πένθος στον Νεοπεντελικό για τον Γιώργο Περγάλη

Πένθος στον Νεοπεντελικό για τον Γιώργο Περγάλη

Στο πένθος και στη θλίψη βυθίστηκε η ποδοσφαιρική οικογένεια του Νεοπεντελικού στο άκουσμα της είδησης πως έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πιστός φίλος της ομάδας Γιώργος Περγάλης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση...

Ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια του Νεοπεντελικού προκάλεσε η είδηση του θανάτου του αγαπητού σε όλους μας φίλου και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργου Περγάλη.

Πάντα ενεργός και δίπλα στον σύλλογο με όποιο τρόπο μπορούσε, πάντα δίπλα μας στην κερκίδα και όταν οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν να είναι εκεί, πάντα κρεμασμένος από το τηλέφωνο για να μάθει το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Γιώργο Περγάλη δεν προλάβαμε να πατήσουμε στο νέο γήπεδο μαζί όπως σχεδιάζαμε όμως θα φροντίσουμε να είσαι κι εσύ εκεί όταν το όνειρό μας θα γίνει πραγματικότητα. Σου υποσχόμαστε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί για τον Νεοπεντελικό και την Νέα Πεντέλη που τόσο αγάπησες.

Καλό παράδεισο

Ως δείγμα της μεγαλοψυχίας του και της απέραντης αγάπης του για το σύλλογο, ο εκλιπών ως τελευταία του επιθυμία. ζήτησε αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί να τιμήσει τη μνήμη του, να καταθέσει χρήματα για λογαριασμό των ακαδημιών του Νεοπεντελικού, που μέλος είναι ο εγγονός του, όπως χαρακτηριστικά είπε. Γιώργο η αγάπη σου για τον σύλλογο, προκαλεί ρίγη συγκίνησης και ανατριχίλα ακόμα και μετά το θάνατό σου, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.

Ολη η συντακτική ομάδα του Soccerlive και ο υπογράφων προσωπικά απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια του εκλιπόντοςμ όσο και στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Νεοπεντελικού.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35