social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζαφειράτος: Μπορεί ο Ήφαιστος το πρωτάθλημα

Ζαφειράτος: Μπορεί ο Ήφαιστος το πρωτάθλημα

Αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχει στο δυναμικό του ο Ήφαιστος Περιστερίου.
Ο λόγος για τον Γιώργο Ζαφειράτο, τον πολυθεσίτη μεσοαμυντικό που τα τελευταία χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο των δυτικών προαστίων.
Με κύρια χαρακτηριστικά τη διάθεση να  βοηθάει την ομάδα και την εμπειρία του, ο σπουδαίος άσος κάθε χρόνο είναι μια αξιόπιστη λύση για το ρόστερ του σωματείου, με τους διοικούντες να έχουν να λένε για τον χαρακτήρα και την εργατικότητα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.
Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα.
Αναλυτικά τα όσα τόνισε
Πως κρίνεις την πορεία σας;
"Η πορεία μας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα κατά τη γνώμη μου είναι εξαιρετική και καθόλου τυχαία. Έχουμε πετύχει σημαντικές νίκες απέναντι σε αντιπάλους που διεκδικούν το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι αυτό δείχνει τη δυναμική του Ηφαίστου'.
-Μπορεί να διεκδικήσετε τον τίτλο;
"Θεωρώ ότι εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα και έχουμε την ίδια εικόνα μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο μέχρι τέλους. Σίγουρα υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες αλλά ο Ήφαιστος μέχρι τώρα έχει δείξει ότι στα δύσκολα παιχνίδια βγάζει χαρακτήρα".
-Η άποψη σου για τη διακοπή των πρωταθλημάτων;

"Η απόφαση να διακοπει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ήταν σωστή καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις ο αθλητισμός έχει σε δεύτερη μοίρα. Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία όλων μας. Πιστεύω από την άλλη ότι δύσκολα οι ομάδες θα μπορέσουν να τηρήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όμως εύχομαι να επιστρέψουμε σύντομα στα γήπεδα και στην κανονικότητα και όλα να μείνουν στο παρελθόν".

 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35