social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαδόπουλος: «Εφόσον ξεκινήσει θα είναι ένα νέο πρωτάθλημα»

Παπαδόπουλος: «Εφόσον ξεκινήσει θα είναι ένα νέο πρωτάθλημα»

 Ο κορωνοϊός σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του Χολαργού γεγονός που απογοήτευσε τον προπονητή, Βασίλη Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του οι οποίοι είδαν στην πρώτη τους θητεία σε πάγκο ομάδας της Α' ΕΠΣΑ να πραγματοποιούν δυναμικό ξεκίνημα.

Ο νεαρός κόουτς που είχε δείξει τα διαπιστευτήρια του και στον γειτονικό Άρη μίλησε στο soccerlive λίγες ημέρες μετά την έλευση του 2021 υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να έχουμε αισιοδοξία, θετική αύρα ούτως ώστε να ανταμώσουμε γρήγορα στα γήπεδα.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε: "Εύχομαι οι ειδικοί να μας επιτρέψουν να επανέλθουμε στα γήπεδά το συντομότερο δυνατόν. Νομίζω ότι θα δράσει καταλυτικά στο ψυχολογικό κομμάτι η απόφαση αυτή. Το σημαντικότερο βέβαια είναι να γυρίσουμε υγιείς όλοι".

Για το ξεκίνημα του Χολαργού ο Βασίλης Παπαδόπουλος υπογράμμισε:

"Η ομάδα ξεκίνησε να κάνει μια καλή πορεία και αυτή τη στιγμή είναι στις πρώτες θέσεις. Οπότε για αρχή είμαστε μέσα στους στόχους μας και θέλω να ελπίζω ότι θα επιστρέψουμε σε πολύ καλή κατάσταση για να συνεχίσουμε την πορεία μέχρι τέλους. Ο Χολαργός είναι μια οικογένεια από τη διοίκηση μέχρι το τελευταίο πρόσωπο που ασχολείται με το σύλλογο. Είναι άνθρωποι που διψούν για ποδόσφαιρο και για διάκριση'".

Για τα φαβορί του ομίλου, ο νεαρός κόουτς πρόσθεσε:

"Θα είναι καινούργιο πρωτάθλημα διότι δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν οι παίκτες. Ηλυσιακός και Αγία Παρασκευή είναι τα ισχυρά ονόματα. Το Περιστέρι και τα Σούρμενα διαθέτουν επίσης πολύ καλές ομάδες. Παρ' όλα αυτά τονίζω και πάλι ότι θα είναι ένας νέος μαραθώνιος όπου η τύχη θα παίξει ρόλο κυρίως για το ψυχολογικό κομμάτι".

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι είναι ιδανικές οι συνθήκες για να επιστρέψουμε ο κόουτς του Χολαργού δήλωσε:

"Αυτό είναι θέμα των ειδικών. Θα ήταν καλό να γίνουν τεστ να είμαστε καταχωρημένοι, όμως οι ομάδες δεν θα μπορούν με τίποτα να καλύψουν το κόστος. Θα πρέπει να βρεθεί μια λύση είτε με την Ένωση είτε με την Περιφέρεια είτε με τους Δήμους ώστε να βοηθηθούν οι ομάδες" 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35