social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τάκης Αποστολοπουλος: «Το Χαϊδάρι θα ανακάμψει και θα δώσει απαντήσεις»

Τάκης Αποστολοπουλος: «Το Χαϊδάρι θα ανακάμψει και θα δώσει απαντήσεις»

Γνωστός στην ποδοσφαιρική Αθήνα έγινε από τα επιτεύγματα που σημείωσε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου όντας αρχηγός πριν από μερικά χρόνια, για να έρθει η φετινή χρονιά και να καταλήξει από τον ΠΑΟ Ρουφ στον ΑΟ Χαϊδαρίου.

Ο λόγος για τον Τάκη (Παναγιώτη) Αποστόλοπουλο, ο οποίος επέλεξε τη συγκεκριμένη ομάδα λόγω δυναμικής αλλά κυρίως λόγω των στόχων που έχει θέσει.

Ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε στο soccerlive εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την επανέναρξη της σεζόν λέγοντας: "Αρχικά καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Έχουμε περάσει πιστεύω όλοι δύσκολα με αυτή την κατάσταση που βιώνουμε άλλα πιστεύω είμαστε κοντά να επιστρέψουμε σίγα σίγα στην κανονικότητα. Ελπίζω να αρχίσει πάλι το πρωτάθλημα και να κάνουμε πάλι αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ και λείπει σε όλους".

Για την πορεία της ομάδας, ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός πρόσθεσε: "Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η πορεία του Χαϊδαρίου δεν είναι αυτή που του αξίζει για το roster που έχει. Πιστεύω μπορούμε να βρεθούμε με δουλεία και υπομονή στις πρώτες θέσεις του ομίλου. Έχουμε πολύ κάλο κλίμα στα αποδυτήρια και άψογη σχέση με τον προπονητή και μία διοίκηση που είναι δίπλα μας καθημερινά. Πιστεύω πως πρέπει σαν αντάλλαγμα να δώσουμε κάτι παραπάνω από το 100% και να δικαιώσουμε αυτούς τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμάς".

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος, ο Αποστολόπουλος υπογράμμισε: "Όσον αφορά το επίπεδο του πρωταθλήματος δεν είναι όπως ήταν άλλες χρονιές, άλλα αυτή τη στιγμή τυγχάνει να είμαστε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο με 4-5 ομάδες που έχουν θέσει στόχο τον πρωταθλητισμό θέλουν να κατακτήσουν την πρώτη θέση. Μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση όμως και να βρεθούμε στους διεκδικητές".


Σχετικά άρθρα

Φωτογραφίες από την προπόνηση του Χαϊδαρίου

Τέλος ο Νταβαρίνος από το Ηράκλειο

Μεγάλη νίκη για το Χαϊδάρι, 2-0 την Ελπίδα και... ψαλίδισε τη διαφορά απ' την κορυφή

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35