social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουλούρης: «Αδύνατον να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα όταν χάνονται τόσες ζωές καθημερινά»

Κουλούρης: «Αδύνατον να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα όταν χάνονται τόσες ζωές καθημερινά»

Πρόκειται για έναν παράγοντα πότε τελευταία χρόνια στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας έχει κάνει μεγάλη επένδυση.

Οι ποδοσφαιριστές που έχει εντάξει στο δυναμικό του συλλόγου είναι τεράστιας εμβέλειας για τα δεδομένα του τοπικού πρωταθλήματος, με τους τελευταίους να έχουν αλλάξει το επίπεδο της ομάδας. Αποκορύφωμα μάλιστα αποτελεί η περσινή άνοδος της ομάδας στην Α' ΕΠΣΑ. Και αν κάποιος δεν έχει καταλάβει για ποιο πρόσωπο μιλάμε, φυσικά αναφερόμαστε στον Δημήτρη Κουλούρη τον γνωστό επιχειρηματία που αποτελεί τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Έχοντας επίγνωση της κατάστασης και γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα το τι βιώνει η χώρα μας δεδομένου ότι η ενασχόληση του έχει να κάνει με τον τομέα της υγείας, ο γνωστός παράγοντας μίλησε στο soccerlive για την καλύτερη λύση που πρέπει να παρθεί όσον αφορά τα πρωταθλήματα της Αθήνας.

Αναλυτικά

"Σε σχέση με αυτό που περνάμε το αν θα γίνει πρωτάθλημα ή όχι είναι το λιγότερο. Δεν είναι και τόσο σημαντικό για τη ζωή μας. Βλέπουμε ότι πεθαίνουν συνάνθρωποι μας καθημερινά και τα νούμερα είναι απογοητευτικά. Άλλωστε μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να διακινδυνεύουμε  ζωές.

Και εμείς θέλουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αλλά κάτω από κανονικές συνθήκες. Εμείς είμαστε υπέρ όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν να επιστρέψουμε".

Σε ερώτηση για το πόσο λυπηρό είναι για έναν επιχειρηματία να βλέπει την επένδυση του να πηγαίνει χαμένη, ο ίδιος τόνισε: "

Πολύ λυπηρό είναι όμως το κυριότερο είναι η ανθρώπινη ζωή. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερο στάδιο. Για κανέναν λόγο δεν διακινδυνεύεις ανθρώπινες ζωές.Ας πάει χαμένο ότι έχει γίνει. Τα λέω αυτά διότι είμαι ευαισθητοποιημένος λόγω της δουλειάς μου καθώς συνεργάζομαι με αρκετά νοσοκομεία".

Ερωτηθείς εάν προτίθεται να συνεχίσει τη νέα σεζόν στον Άτταλο ο κ. Κουλούρης πρόσθεσε:

"Σαφέστατα θα συνεχίσουμε. Το ότι μια χρονιά ή δύο μπορεί να πάνε χαμένες δεν μας πτοεί. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον Άτταλο".

Στον επίλογο του έκανε τη δική του ευχή λέγοντας

"Μια είναι η ευχή. Να φύγει ο κορωνοϊός για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35