social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσοπανάκος: Το ποδόσφαιρο πρέπει να ξεκινήσει και πάλι

Τσοπανάκος: Το ποδόσφαιρο πρέπει να ξεκινήσει και πάλι

Αποφάσισε τη φετινή χρονιά να μετακινηθεί στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων μετά από αρκετές σεζόν στην Αγία Παρασκευή.

Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό, Σπύρο Τσοπανάκο ο οποίος πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια εξαιρετικά παιχνίδια στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ.

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός μίλησε στο soccerlive.gr για την προσπάθεια που κατέβαλαν -μέχρι να κλείσει η σεζόν- οι πράσινοι λέγoντας: "Η πορεία μας για νεοφώτιστη ομάδα είναι ικανοποηιτική αν και θα μπορούσαμε να είχαμε 3-4 βαθμούς παραπάνω. Γίνεται αρκετά καλή δουλειά από το τεχνικό επιτελείο και νομίζω ότι βάσει το στόχου που είχαμε θέσει που είχε να κάνει με μια γρήγορη παραμονή δείξαμε θετικά σημάδια γραφής. Βέβαια συμμετέχουμ στον πιο δύσκολο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ και αυτό κάνει δύσκολο το έργο μας".

Για το αν θα πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, ο Σπύρος Τσοπανάκος δήλωσε: "Το πρωτάθλημα για εμένα πρέπει να ξεκινήσει γιατί μόνο κακό κάνει αυτή η παύση. Νομίζω ότι θα πρέπει να παρθούν λογικές αποφάσεις και να βρεθεί η φόρμουλα ώστε να επιστρέψουμε σε αυτό που αγαπάμε. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όσο και αν ακούγεται παράξενο ζει οικογενειες και νομίζω ότι εφόσον σταματήσει τελείως θα είναι καταστροφή".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35