social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βλαχόπουλος: Σε κάθε χώρα επιδοτουν τον αθλητισμό και εδώ τον οδηγούμε στην εξαφάνιση του

Βλαχόπουλος: Σε κάθε χώρα επιδοτουν τον αθλητισμό και εδώ τον οδηγούμε στην εξαφάνιση του

Πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ήφαιστου Περιστερίου δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι αποτελεί μια μονάδα αξιόλογη για τα δεδομένα της Α' ΕΠΣΑ.

Η αναφορά μας γίνεται στον Νίκο Βλαχόπουλο ο οποίος από τη θέση του ακραίου οπισθοφύλακα τα πήγε εξαιρετικά.

Ο σπουδαίος αμυντικός έχει σημαντική συνεισφορά στην πορεία της ομάδας στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, παρ' όλα αυτά, η απογοήτευση έχει κυριεύσει τόσο εκείνον όσο και τους συμπαίκτες του καθώς η πανδημία δεν επέτρεψε στο σύλλογο των δυτικών προαστίων να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Νίκο Βλαχόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε στις δύσκολες καταστάσεις που περνούν οι αθλητές και γενικότερα τις επιπτώσεις που θα έχει εφόσον παραμείνουν αμετάβλητες οι αποφάσεις της Κυβέρνησης.

Αναλυτικά

Η κατάσταση αυτή την στιγμή στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι απελπιστική. Βιώνουμε όλοι μια πρωτόγνωρη πανδημία που οδηγεί στον αφανισμό του ποδοσφαίρου. Η Πολιτεία επιδεικνύει μια πρωτόγνωρη αδιαφορία καθώς όλη αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε όλες τις ομάδες ειδικά στο οικονομικό κομμάτι, καθώς οι άνθρωποι που ηγούνται στις περισσότερες ομάδες έχουν πληγεί και οι ίδιοι οικονομικά παρα πολυ. Η ίδια Πολιτεία βέβαια επιτρέπει κανονικά στις επαγγελματικες κατηγορίες να παίζει ποδόσφαιρο και πραγματικά απορώ με ποια λογική στις άλλες κατηγορίες έχει σταματήσει η δράση. Σε κάθε χώρα της Ευρώπης επιδοτουν τον αθλητισμό και εδώ τον οδηγούμε στην εξαφάνιση του . Έχει χαθεί κάθε έννοια λογικής. Κρίνουν και λαμβάνουν κάθε απόφαση για τον αθλητισμό με βάση το πολιτικό τους κόστος. Δυστυχώς μακροπροθεσμα θα φανούν οι συνέπειες που θα επηρεάσουν αμεσα εμάς τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τις ακαδημίες των ομάδων. Το επίπεδο και των πρωταθληματων αλλά και της δουλειάς που γίνεται στις υποδομές θα επηρεαστεί σημαντικά. Όσον αφορά την επιστροφή μας στα γήπεδα κατά την γνώμη μου εδώ που έφτασε η κατάσταση δεν ξέρω αν και κατά πόσο είναι εφικτό αν και προσωπικά ακόμα και τώρα τασσομαι υπέρ της επανέναρξης τους αν και δεν ξέρω αν τα χρονικά περιθώρια το επιτρέπουν. Ο ποδοσφαιριστης δεν είναι ρομπότ από την μία στιγμή στην άλλη να αλλάξει τον διακόπτη και να επανέλθει στην αρχική αγωνιστική κατάσταση. Θεωρώ πως από πλευρά φυσικής κατάστασης θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε σε κάποιο βαθμό αν και από θέμα αγωνιστικού ρυθμού όλες οι ομάδες δεν θα είναι έτοιμες. Μιλάμε πλέον για ένα πρωτάθλημα που και να ξεκινήσει πάλι δεν θα είναι δίκαιο πλέον. Βέβαια το νέο λοκνταουν που επέβαλλε η κυβέρνηση, έβαλε οριστικά λουκέτο σε κάθε πιθανότητα επανέναρξης. Η μεγαλύτερη βέβαια απογοητευση κατά την γνώμη μου αφορά τα μικρά παιδιά που είναι το μέλλον. Πέρα από το θέμα του ποδοσφαίρου και της ακατανόητης λογικής που επικρατεί οφείλω να παραδεχτώ πως από υγειονομικής άποψης η χώρα μας τα έχει πάει εξαιρετικά βάσει των τρανταχτων αδυναμιών που έχει το σύστημα υγείας και ο Ελληνικός λαός έχει πειθαρχησει απόλυτα. Δυστυχώς όμως οι επιπτώσεις στον οικονομικό τομέα μετά από μια δεκαετία μνημομιων και τεράστιας οικονομικής κρίσης δεν προμηνυουν ένα ευοίωνο μέλλον σε κάθε κλάδο της χώρας μας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35