social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά στο Ρουφ για Πετράλωνα και Αθηναϊκό

Μοιρασιά στο Ρουφ για Πετράλωνα και Αθηναϊκό

Στο ντεμπούτο του Κώστα Αρζένη στον πάγκο των Πετραλώνων, οι γηπεδούχοι απέσπασαν την ισοπαλία από τον Αθηναϊκό, με το τελικό αποτελέσμα να κρίνεται στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η ομάδα των "Λόρδων του Βύρωνα" προηγήθηκε με τον Σκούμα στο εβδομηκοστό όγδοο λεπτό και ενώ όλα έδειχναν ότι θα πάρει το πολύτιμο, εκτός έδρας "τρίποντο", το τέρμα του Κουντούρη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, έφερε το παιχνίδι στα ίσα και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα των Πετραλώνων. Μετά από το αποτέλεσμα αυτό, τα Πετράλωνα μένουν στην 15η θέση έχοντας πλέον 7 βαθμούς, ενώ ο Αθηναϊκός έχει 15 και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Κώστας Αρζενης): Καβακλής, Βλασταράκης, Μιχαηλίδης, Κουντούρης, Τσολάκος (14' Λογοθέτης), Γκελασβίλι (94' Κουτλής), Βλαβιανός, Δρόσος, Μουρίκης (75' Καρακάσης), Βασιλείου, Τσιμώτας (67' Ιωάννου)

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Παρασκευαϊδης): Μανωλικίδης, Λαζάρου (50' Τσολάκος), Κοσμίδης (59' Γκίκας), Ζάχος, Φυσαράκης, Αγγελόπουλος, Τσονάκης, Βελλής (92' Θανόπουλος), Στρατιδάκης, Ερεκι, Σκούμας (94' Ξεριζώτης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35