social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία στο ντέρμπι του Περιστερίου

Ισοπαλία στο ντέρμπι του Περιστερίου

Ισόπαλο, χωρίς τέρματα, έληξε το ντερμπι μεταξύ του ΑΟ Περιστερίου και του Ηφαίστου, ο οποίος ήταν "τυπικά" φιλοξενούμενος.

Παρά την έλλειψη γκολ, το ματς δε στερήθηκε φάσεων, αλλά και συγκινήσεων. Ειδικότερα, η "γηπεδούχος" ομάδα του Ομίλου τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίχτες, μετά την αποβολή του Λέτσι στο 74', με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο ΑΟ Περιστερίου μάλιστα, είχε δοκάρι στο εβδομηκοστό λεπτό, μετά από οργανωμέη επίθεση και σουτ εκτός περιοχής του Καραχάλιου, το οποίο κατέληξε στην συμβολή των δοκών του Στουραΐτη. Το συγκρότημα του Θοδωρή Τρανού προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα στο τέλος του αγώνα, όμως δεν έφτασε στην επίτευξη κάποιου τέρματος, παρά τη μεγάλη ευκαιρία του Νησαριώτη στις καθυστερήσεις. Πλέον, ο ΑΟ Περιστερίου βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, ενώ ο Ήφαιστος φιγουράρει στην πέμπτη θέση του πίνακα, έχοντας 24.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Τσιώσης, Μπέντας (λ.τρ. 70' Λειβαδάς), Μπούζας, Σετελλάρι, Βελέντζας, Κλωνάρης, Λετσι, Ζιάμπρας (75' Κουτσούκου), Καραχάλιος, Ρίζος ( 72' Τρόκκα), Νένδος (60' Θεοδώρου)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Τρανός): Στουραΐτης, Σφίχτης (78' Ζαγκλής), Λεβέντης, Ντατσι, Φειδαίος (72' Χάιδας), Τσατσα, Καλκανάκος (46' Βελιανίτης), Ζαφειράτος, Νησαριώτης, Γονής (58' Μπρατι), Χίος


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35