social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπακωστούλης: «Σε αυτά τα ματς δείχνουμε ότι μπορούμε να πετυχαίνουμε»

Παπακωστούλης: «Σε αυτά τα ματς δείχνουμε ότι μπορούμε να πετυχαίνουμε»

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΟΤ Αλίμου για την αναμέτρηση που ακολουθεί το Σάββατο με την Ηλιούπολη για την 14η αγωνιστική.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ξεκούραση λόγω του ρεπό που έχει δοθεί κάτι που σημαίνει ότι οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν αύριο.

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Παναγιώτη Γιαννόπουλου, Τάσου Μπουγιούκου και Σταύρου Ακριτίδη, με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι στη διάθεση του προπονητή, Γιώργου Παπακωστούλη.

Ο έμπειρος προπονητής αναφερόμενος στο ματς τόνισε: "Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας απέναντι σε ένα πολύ ποιοτικό σύνολο που δίκαια βρίσκεται ψηλά στις θέσεις της κατάταξης και αποτελεί φαβορί για την άνοδο. Με τέτοιου είδους αντιπάλους έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα καλό ματς ανάμεσα σε δυο ποιοτικές ομάδες. Εύχομαι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να κερδίσει. Θέλουμε να κλείσουμε θετικά το 2019 προκειμένου η νέα χρονιά να μας βρει στις υψηλές θέσεις. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35