social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άγιαξ Ταύρου: Πρώτη ανανέωση ο Θαναηλάκης

Άγιαξ Ταύρου: Πρώτη ανανέωση ο Θαναηλάκης

Στον Άγιαξ Ταύρου η προετοιμασία για τη νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και αυτό φάνηκε από την αποκάλυψη που έκανε η ιστοσελίδα μας για το θέμα της παραμονής του Γιάννη Γαζή στην τεχνική ηγεσία.

 Πλέον σειρά παίρνουν τα θέματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές του έμψυχου δυναμικού με τη διοίκηση του συλλόγου να προχωρήσει σε κίνηση ματ καθώς κατάφερε να αποσπάσει θετική απάντηση από έναν ποδοσφαιριστή με την εμπειρία του αναμένεται να προσδώσει Αίγλη στο σύλλογο.

Ο λόγος για τον Λάμπρο Θαναηλακη ο οποίος ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που δέχτηκε πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα των νοτίων προαστίων και αφού ενημερώθηκε για το project απάντησε θετικά δίνοντας τα χέρια με τους ανθρώπους στον κόκκινο.

Η κίνηση αυτή δείχνει την πρόθεση των ανθρώπων της διοίκησης να διατηρήσουν τον περσινό κορμό στο συλλογο προκειμένου η ομάδα να στηριχθεί στο κομμάτι της ομοιογένειας ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον Θαναηλάκη πρόκειται για υψηλόσωμο επιθετικό ο οποίος μπορεί να κρατήσει τη μπάλα και να δώσει ανάσες όχι μόνο στο σκοράρισμα αλλά και στον τομέα της κούρασης.

Η εμπειρία του από τις επαγγελματικές κατηγορίες με τα χρώματα της ΑΕΚ, της Λαμίας, του Ηλυσιακού και πολλών άλλων ομάδων θα βοηθήσει σημαντικά τον Άγιαξ Ταύρου στο επερχόμενο πρωτάθλημα.


Σχετικά άρθρα

Φιλική νίκη τα Σούρμενα, 4-3 τη Θύελλα στον Άγ. Δημήτριο

Παπαρούνης: Οι παίκτες μου κατάλαβαν τις δυνατότητές τους (vid)

Καρκοβίρης: Δίκαιος πρωταθλητής ο Άρης Πετρούπολης [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35