social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαντζούνης: «Κανείς δεν πήρε πρωτάθλημα απ' την 14η αγωνιστική»

Μαντζούνης: «Κανείς δεν πήρε πρωτάθλημα απ' την 14η αγωνιστική»

Κομπλέ θα παραταχθεί ο Χαραυγιακός την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Άρη Πετρούπολης για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ανδρέας Μαντζούνης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του με τον ίδιο να δηλώνει τα εξής για το ματς

"Είναι ένα ντέρμπι απέναντι σε μια ομάδα που είναι από τους διεκδικητές του τίτλου. Υπάρχει αλλαγή προπονητή στον αντίπαλο και αυτό έχει αλλάξει ευεργετικά. Ο Άρης διαθέτει σπουδαίους παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε ανώτερες κατηγορίες. Από εκεί και πέρα είναι δύσκολο ματς και για τις δυο ομάδες αλλά είμαστε ο Χαραυγιακός και δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε 8 ματς χωρίς ήττα. Μπορεί στο ματς αυτό να μας δώσει η τύχη ό,τι δεν μας έδωσε με Ιάσονα και Ηράκλειο. Από εκεί και πέρα, αυτός που θα σκοράρει πρώτος θα έχει προβάδισμα, και δείχνουμε ότι σαν ομάδα εκμεταλλευόμαστε τον παράγοντα έδρα.

Εύχομαι να γίνει ένα ματς καλό και να κερδίσει ο καλύτερος. Αυτό που έχω να πω είναι ότι κανείς δεν πήρε το πρωτάθλημα από την 14η αγωνιστική" .

Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου όπως και ο Άγγελος Σπανός γεγονός που κάνει άπαντες να είναι ικανοποιημένοι. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35