social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρέναραν την Ηλιούπολη οι μαχητικοί Τράχωνες

Τρέναραν την Ηλιούπολη οι μαχητικοί Τράχωνες

Οι Τράχωνες ήταν οι μεγάλοι νικητές στο ντέρμπι με τον ΓΣ Ηλιούπολης αφού επικράτησαν με 1-0 αφήνοντας πίσω βαθμολογικά από την κορυφή τον Ήλιο.

Το συγκρότημα του Γιώργου Παπακωστούλη έκανε το 3Χ3 πιστοποιώντας ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και πλέον με νίκη στο εξ αναβολής ματς με τη Λυκόβρυση θα πιάσει στην 2η θέση τον ΓΣ Ηλιούπολης. 

Το μοναδικό τέρμα σημείωσε στο 24’ με κεφαλιά ο Γιαννόπουλος, μετά από σέντρα του Βουρλούμη, με τους γηπεδούχους να έχουν αρκετά καλή εικόνα, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δέχτηκαν πίεση από τους φιλοξενούμενους κυρίως στα 25' του β' ημιχρόνου, όπου ο Ήλιος δικαιούνταν ένα γκολ βάσει ευκαιριών με τους Γκούγκα, Γεωργιάδη, Θυμιανό και Αλσίνιο.

Από την άλλη, οι Τράχωνες έχοντας καλό αμυντικό προσανατολισμό στο β' μέρος, βγήκαν δυο φορές στη κόντρα έχοντας τις στιγμές να τελειώσουν το ματς με τους Δημογιάννη, Κολοβό και το... εξωτερικό δοκάρι του Παπατζίμα στη σέντρα που επιχείρησε. 

Η Ηλιούπολη μένει πίσω στο δρόμο για τον τίτλο αφού σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟ Ρουφ αύριο η διαφορά θα αυξηθεί στους επτά πόντους.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Παπαδόπουλος, Σπανουδάκης (65’ Κολοβός), Λεόπουλος (36’ Αυγέρης), Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Τσακύρης (92’ Κορκολής), Παπαντζίμας, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος (74’ λ.τ. Δημάκης), Δημογιάννης, Βουρλούμης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Γαλάνης): Τικταπανίδης, Καλαντζής (50’ Σόουζα), Μπουτίβας, Θυμιανός, Αγοραστός, Γεωργιάδης (78’ Ορφανός), Γάγγος, Αγκόλι (84’ Κωτσερίδης), Γκούγκας, Σαλαπάτας (67’ λ.τ. Φέρτης), Σταύρου


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35