social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλαφούζος: «Θέλω τον Μάριο Τζώρτζη δίπλα μου-Ορισμένοι θέλουν το... κακό της ομάδας»

Αλαφούζος: «Θέλω τον Μάριο Τζώρτζη δίπλα μου-Ορισμένοι θέλουν το... κακό της ομάδας»

Τη δική του τοποθέτηση αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στο διοικητικό συμβούλιο της Αγίας Παρασκευής έκανε ο διοικητικός παράγοντας της ομάδας, Κώστας Αλαφούζος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην παρουσία του κ. Τζώρτζη την οποία χαρακτήρισε καταληκτική για να λειτουργήσει εύρυθμα ο οργανισμός που λέγεται Αγία Παρασκευή, υπογραμμίζοντας ότι σκοπός αποτελεί να δημιουργηθεί ένα νέο Δ.Σ. Από ανθρώπους που θα αγαπούν την ομάδα και θα δουλεύουν με γνώμονα το καλό του συλλόγου.

Παράλληλα, κάλεσε όλους εκείνους που διασπείρουν, όπως τόνισε κακές φήμες, να δώσουν το παρών στην Γενική Συνέλευση και να δηλώσουν όσα έχουν να πουν, υποστηρίζοντας ότι είναι ο μοναδικός που έχει βάλει χρήματα στην ομάδα.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

"Μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες στο στρατόπεδο της ομάδας μας, έχω να δηλώσω τα εξής: Κατηγορηματικά δηλώνω ότι δεν θα γίνει αποδεκτή η παραίτηση του κ. Τζώρτζη από την διοίκηση.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που είναι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για τη λειτουργία του συλλόγου και με την εμπειρία του μπορεί να μας βοηθήσει όλους ώστε η ομάδα να λειτουργεί όπως πρέπει. Σπανίζουν παράγοντες όπως ο κ. Τζώρτζης και αυτό είναι γνωστό. 

Τον θέλω δίπλα μου και θα γίνει προσπάθεια να μεταπεισθεί.

Δεν γνωρίζω το λόγο που προχώρησε σε αυτή τη κίνηση, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που του μεταφέρουν λάθος πληροφορίες για το πρόσωπο μου και τα λεγόμενα μου. Δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με τον κ. Τζώρτζη και ούτε υπήρχε από το καλοκαίρι που ήρθα στην ομάδα. Αυτοί διασπείρουν αυτές τις φήμες θα ξεμπροστιαστούν στην Γενική Συνέλευση της ομάδας.

Υπάρχουν άνθρωποι στο σύλλογο που μόνο κακό κάνουν. 

Δηλώνω κατηγορηματικά και όποιος θέλει να βγει να με διαψεύσει, ότι είμαι ο μοναδικός που έχω χρηματοδοτήσει την ομάδα φέτος και έχω εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις. Όποιος έχει την αντίθετη άποψη, σας βγει να το καταθέσει δημόσια. Στόχος μου αποτελεί να δημιουργήσει ένα Δ.Σ. που θα αποπνέει υγεία και όχι... να "τρώει" την ομάδα. 

Τα υπόλοιπα θα ειπωθούν στο Δ.Σ. της ομάδας".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35