social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαδάκης: «Ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του αγώνα»

Παπαδάκης: «Ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του αγώνα»

Μπορεί το Περιστέρι να μην ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα, παρ' όλα αυτά, η δουλειά του Αλβέρτου Παπαδάκη αρχίζει και αποφέρει καρπούς.

Ο έμπειρος προπονητής δείχνει ότι περνάει όσο κυλάει το πρωτάθλημα τη δική του φιλοσοφία με τον ίδιο να μένει ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα συγκομιδή.

Χθες, ο Όμιλος απέδρασε με το διπλό από τους Αγίους Αναργύρους επικρατώντας με 0-1, γεγονός που δείχνει ότι οι "ροσσονέρι" βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Μάλιστα, οι παίκτες του Αλβέρτου Παπαδάκη έδειξαν ότι τήρησαν τις εντολές του έμπειρου προπονητή, με τον ίδιο μετά το ματς να δηλώνει τα εξής

"Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την τεράστια προσπάθεια. Ανταποκριθήκαμε πλήρως στις συνθήκες του αγώνα. Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς αφού μείναμε με δέκα παίκτες από το 46'. Όλη τη διάρκεια ήμασταν καλύτεροι και πήραμε αυτό που αξίζαμε. Αυτό το αποτέλεσμα θα μας δώσει καλή ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και εύχομαι καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία".

Για την ιστορία να σημειωθεί ότι το Περιστέρι στα τελευταία τέσσερα ματς μετράει 2 νίκες κόντρα σε Νέα Ιωνία και Ολυμπιακό Λιοσίων, 1 ήττα από τον Χαραυγιακό και 1 ισοπαλία με τον Ήφαιστο. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35